Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
30. 11. 2017,
10.30

Osveženo pred

6 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,23

Natisni članek

Conor McGregor mafija Dublin UFC Dana White

Četrtek, 30. 11. 2017, 10.30

6 let, 4 mesece

Zloglasni Irec v velikih težavah: v gostilniškem pretepu udaril napačnega

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,23
Conor McGregor

UFC-megazvezdnik Conor McGregor spet polni otoške medije. A ne s športnimi dosežki, pač pa z dejanji zunaj oktagona. Irec je pred dnevi izgubil glavo na dogodku Bellator 187, ko je skočil v ring in napadel sodnika, zdaj pa naj bi v enem izmed barov udaril še očeta enega največjih mafijcev na Irskem.

Irski borec, ki je po tistem bolj kot ne smešnem boksarskem dvoboju s Floydom Mayweatherjem zaslužil kar sto milijonov ameriških dolarjev, uživa v razkošnem življenju.

Veliko časa preživi z ženo in sinčkom Conorjem Jackom, vse več časa pa porabi tudi za druženje in zabavo, ki se je pred dnevi v baru Black Forge končala s pretepom.

Irec naj bi po vse več virih udaril očeta enega največjih mafijcev na Irskem, šefa narkokartela Kinahan, Grahama Whelana - The Wiga.

Mafija: 900 tisoč evrov ali pa ...

"Conor je v veliki nevarnosti," poroča novinar Independenta Paul Williams, ki se sklicuje na svoje dobro obveščene vire. ''Zapletel se je v prepir z ljudi, s katerimi ni šale. Oni nimajo občutka in jih ne zanima, ali si narodni heroj ali le možakar z ulice. Ustrelijo te in te ni več. S tabo naredijo, kar pač želijo," še piše zgoraj omenjeni novinar.

Dodal je, da mafijci od Irca zahtevajo 900 tisoč evrov za "premirje" (da ga ne ubijejo), a kolikor poznamo McGregorja, se bo tej prošnji le nasmehnil.

Šef UFC ni optimist

Dana White je v skrbeh. Bo res izgubil paradnega konja? | Foto: Getty Images Dana White je v skrbeh. Bo res izgubil paradnega konja? Foto: Getty Images Zgodba o zapletu z mafijo je dosegla tudi predsednika UFC Dano Whita. "Vprašanje, ali je to sploh res. Ko se Conor samo sprehaja po ulici, iz tega naredijo zgodba. Če pa je res, kar se piše, bi to bilo res nekaj velikega," poudarja, a o tem ni hotel na dolgo in široko razpravljati. Je pa priznal, da se  boji, da Irca morda ne bomo več videli v kletki.

"Hoteli smo ga imeti na dogodku UFC 219 konec leta, da bi branil pas proti Tonyju Fergusonu, a ni šlo. Conor ne trenira in ni pripravljen. Mogoče se ne bo nikoli več boril. Zaslužil je sto  milijonov dolarjev. Videl sem že ljudi, ki so dobili manj in se nato umaknili. Borilni šport ni šala, ni mu treba več nastavljati glave. Denar spremeni veliko stvari. Conor je še mlad, bogat in bog Irske. To seveda ni najbolj zdravo okolje, a to gre zraven," je dodal šef UFC.

Bomo Conorja McGregorja še videli v kletki?

  • Da.
    65,58 %
    282 glasov
  • Ne.
    34,42 %
    148 glasov
Oddanih 430 glasov

Irec je postal prvi, ki je bil istočasno prvak v dveh težnostih kategorijah. | Foto: Reuters Irec je postal prvi, ki je bil istočasno prvak v dveh težnostih kategorijah. Foto: Reuters

Pred enim letom je spisal zgodovino

McGregor se je v oktagonu zadnjič meril pred letom dni, ko je v New Yorku porazil Eddieja Alvareza in postal prvi borec v zgodovini UFC, ki je bil istočasno prvak v peresni in lahki kategoriji.

Ne spreglejte