SiolNET. Sportal Drugi športi
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Z uspehom zadovoljni tudi v vodstvu reprezentance

3

termometer

Po izjemnih rezultatih naših kajakašev in kanuistov niso skoparili z besedami tudi v vodstvu reprezentance.

Upali in zavedali so se, da so bili slabši rezultati v posamičnih disciplinah na evropskem prvenstvu le slab dan naših tekmovalcev in da bi morala biti slika na svetovnem pokalu v Tacnu precej drugačna. Več kot očitno je, da se pri svojih napovedih niso ušteli.

"Izredno smo zadovoljni z izkupičkom tekme v Tacnu. Mislim, da je to prva tekma, ko smo imeli tri tekmovalce na stopničkah. Poleg tega pa še dve četrti mesti ter enajsto mesto med dvojci, ki je bila edina kategorija, kjer nismo imeli finalistov," je povedal po končani tekmi direktor reprezentanc Andrej Jelenc, ki je že od samega začetka verjel v potencial te ekipe.

"Zares dober uspeh slovenske reprezentance. Sploh po evropskem prvenstvu v Seu d'Urgellu, ko smo imeli v posameznih tekmah kar nekaj smole in slabega občutka, ko tekmovalke in tekmovalci niso realizirali tistega potenciala za katerega smo bili prepričani, da ga imajo na samem prvenstvu. No, tukaj v Tacnu so pokazali, da je bilo evropsko prvenstvo le slab dan. Po štirinajstih dneh so se znali zbrati in nam v Tacnu prikazali zares vrhunsko predstavo," je za konec dodal Jelenc.

Časa za počitka slalomisti ne bodo imeli, saj jih naslednji teden čaka druga tekma svetovnega pokala v francoskem L'Argentieru. Po tako velikem uspeh našim ne manjka motivacije za naprej. Vsi po vrsti so zatrjevali, da komaj čakajo naslednje tekme svetovnega pokala.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin