Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
27. 9. 2015,
8.41

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

ACH Volley OK Maribor

Nedelja, 27. 9. 2015, 8.41

8 let

V Kanalu ACH Volley, v Murski Soboti Maribor

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Teden dni pred začetkom državnega prvenstva v 1. DOL moški, sta bila na sporedu dva močna odbojkarska turnirja.

V Kanalu, kjer so se pomerile lani najboljše tri slovenske ekipe, je bil prvi ACH Volley, v Murski Soboti so slavili Mariborčani.

Na dnevu kanalske odbojke v spomin na Vojca so se predstavile vse ekipe, ki delujejo v enem najbolj odbojkarskih mest v Sloveniji, priredili pa so tudi turnir z udeležbo ACH Volleyja, Calcit Volleyballa in domačega Salonita, ekip, ki so v minulem državnem prvenstvu osvojile prva tri mesta. Tudi v Kanalu je bil vrstni red isti kot lani, prvi so bili Ljubljančani, ki so premagali Kamničane brez izgubljenega niza, zato pa so v zadnji tekmi z 1:2 izgubili proti Kanalcem.

Z zmago na prvi tekmi turnirja so bili drugi kamniški odbojkarji, ki domačinom niso prepustili niti niza. Vse tri ekipe so nastopile s svojimi mladinskimi reprezentanti, Jan Kozamernik, Žiga Donik in Matevž Ledinek za ACH Volley, Tonček Štern in Primož Vidmar za Calcit Volleyball, manjkal je le poškodovani Sašo Štalekar in Jure Okroglič za Salonit, ki so na nedavnem svetovnem prvenstvu v Mehiki osvojili sedmo mesto.

Z obema mladinskima reprezentantoma, Urbanom Drvaričem in Jakobom Rojnikom, so na turnirju Avto Rajh Open v Murski Soboti igrali tudi soboški odbojkarji, ki so v zadnji, odločilni tekmi morali priznati premoč Mariborčanov. Na ta način so do prvega mesta prišli varovanci Grege Horvata, ki je v letošnji sezoni prevzel mariborsko ekipo, drugi so bili Sobočani, tretji odbojkarji Mladosti iz Zagreba, četrto pa je bilo Međimurje iz Čakovca.

Za najboljšega igralca turnirja je bil proglašen Tomaž Horvat, ki je po nekajletnem odmoru, pred leti je igral tudi za Panvito Pomgrad, spet na odbojkarskih igriščih, tokrat v dresu Maribora.

Ne spreglejte