Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
1. 12. 2015,
16.46

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

CEV liga prvakov Belogorje Belgorod

Torek, 1. 12. 2015, 16.46

8 let

Ruska odbojkarska zveza prižgala rdečo luč za igranje v Turčiji

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Ruska odbojkarska zveza ni dovolila odbojkarjem Belogorje Belgoroda in Dinama Moskve, da bi odigrali tekmi tretjega kroga lige prvakov v Turčiji.

Vzrok za odpoved je turška sestrelitev ruskega vojaškega leta na meji s Sirijo prejšnji torek.

Trikratni evropski klubski prvak iz Belgoroda bi moral v Izmirju igrati proti Arkasu, ki ga vodi nekdanji trener ACH Volleyja Glenn Hoag, pri delu pa mu pomaga nekdanji selektor slovenske ženske reprezentance Tilen Kozamernik. Toda do obračuna med vodilno ekipo skupine A in in drugouvrščenim Arkasom ne bo prišlo, saj ruski odbojkarji niso odpotovali v Turčijo.

"Do tekme v Izmirju, ki bi se morala igrati danes, ne bo prišlo. Ruska stran je predlagala, da bi se tekma odigrala 13. januarja, vendar je to težko zagotoviti, kajti Arkas ima svoj urnik tekmovanj, vprašljiv je tudi televizijski prenos. Želimo si, da bi do tekme prišlo, v nasprotnem primeru bo Belgorod izgubil brez boja," je zapleten položaj komentiral Roman Stanislavov, predsednik tekmovalne komisije pri Evropski odbojkarski zvezi.

Prav tako je že odpovedana tudi tekma v skupini B med ekipama Ziraat Bankasi Ankara in Dinamo Moskva, ki bi morala biti na sporedu v sredo. Dinamo je do zdaj v letošnji ligi prvakov igral le tekmo prvega kroga, ko so gostili nemški Friedrichshafen, kajti tekma drugega kroga je bila zaradi terorističnega napada v Parizu odpovedana.

V sredo je v ligi prvakov na sporedu še en rusko-turški obračun, do katerega pa bo le prišlo, saj Halbank Ankara ni odpovedala svojega gostovanja pri vodilni ekipi skupine D Zenitu Kazanu.

Že prejšnji teden so zimske priprave v Turčiji odpovedali nekateri ruski nogometni klubi.

Ne spreglejte