SiolNET. Sportal Drugi športi
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Nesreča dvojcev na "Niagari" (video)

1

termometer

Kanuista v dvojcu Dejan Kralj in Simon Hočevar sta na pripravah v Bratislavi, kjer bo septembra potekalo svetovno prvenstvo, doživela nesrečo.

Naši dvojci so na progi v Čunovem, kjer potekajo nekaj dnevne priprave, trenirali tudi ekipne vožnje. Najizkušenejšemu dvojcu v slovenski reprezentanci pa se ni izšlo vse po načrtih. Na zadnjem padcu, katerega zaradi svoje višine imenujejo kajakaši in kanuisti Niagara, sta Simon Hočevar in Dejan Kralj doživela bližnje srečanje s Sašom Taljatom in Luko Božičem. Na tistem delu proge je voda zelo hitra in nepredvidljiva, tako da je bila nesreča tako rekoč neizbežna. Razen luknje v čolnu pa k sreči do poškodb naših kanuistov ni prišlo. Po besedah Kralja so s skupnimi močmi čoln že popravili in trening poteka nemoteno naprej. To je samo še en dokaz, da v reprezentanci vlada dobro vzdušje in da si fantje znajo pomagati med seboj.

Za ljubljanski dvojec to ni bila prva nesreča v letošnji sezoni. Pred EP v Španiji jih je takrat na progi skoraj »napičila« mlada irska tekmovalka. Na srečo pa se je tudi takrat vse dobro končalo. Upajmo, da je bilo tovrstnih nesreč dovolj in da bodo na svetovnem prvenstvu naši dvojci prikazali svoje najboljše vožnje.

Oglejte si nesrečo v Bratislavi.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin