Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
27. 12. 2012,
17.18

Osveženo pred

4 dni, 1 ura

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Red Bull Sebastian Vettel Adrian Newey

Četrtek, 27. 12. 2012, 17.18

4 dni, 1 ura

Horner razkriva recept za Red Bullov uspeh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Ekipni duh in žrtvovanje prostega časa je recept, s katerim so Sebastian Vettel in fantje iz Red Bulla v letu 2012 osvojili tretji zaporedni dvojček v formuli 1.

Čeprav so v ekipah formule 1 zatopljeni v delo na novih dirkalnikih (do VN Avstralije je še 79 dni), je ob koncu leta še čas za nekaj sklepnih misli o sezoni 2012. Christian Horner se je na Red Bullovi zaključni slovesnosti zahvalil vsem v moštvu. Trdo delo prav vsakega posameznika v Milton Keynesu je namreč ključ za tri zaporedne dirkaške in konstruktorske naslove, zatrjuje.

"Fantje so vedno pridno delali, a minula sezona je bila za nas najtežja naloga doslej. Žrtvovanje prostega časa, ki bi ga sicer fantje preživeli s svojimi družinami in prijatelji, je res neverjetno. Zato je ekipa tako uspešna - ker v njej vlada ekipni duh." V tovarni se pišejo junaške zgodbe in tako s skupnim delom nastane šampionski dirkalnik, dodaja Horner. Glavna junaka sta seveda najmljaši trikratni svetovni prvak Sebastian Vettel in dizajnerski genij Adrian Newey.

Ne spreglejte