Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
21. 12. 2017,
17.27

Osveženo pred

6 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,50

Natisni članek

Kim Kardashian božič Kourtney Kardashian Kanye West

Četrtek, 21. 12. 2017, 17.27

6 let, 4 mesece

Tako so Kardashianovi skozi leta pozirali za božič #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,50

Družina Kardashian-Jenner, najbolj razvpita družina resničnostnih šovov, je postavljala mejnike, tudi kar zadeva božične družinske portrete, namenjene za praznične voščilnice.

 

V ZDA je zelo priljubljeno, da družine pred božičem vsako leto naredijo družinski portret, fotografije pa nato uporabijo kot božične voščilnice. Tudi klan Kardashian-Jenner se drži te tradicije, ki pa jo je v svojem slogu naredil zelo glamurozno.

Z naraščanjem slave družine so bili tudi njihovi božični družinski portreti vse bolj dodelani, v preteklosti pa so bili precej manj glamurozni. Medtem ko čakamo na dokončno razkritje letošnjega družinskega portreta, smo pogledali, kako se je božični slog Kardashiannovih skupaj z družino spreminjal skozi leta.

Delčki letošnje božične voščilnice oziroma portreta:

Leta 2016 je Kim Kardashian West pozirala skupaj s svojim možem Kanyejem Westom in otrokoma, hčerko North in sinom Saintom.

 

A post shared by Est. 5/4/14 (@kardashklique) on

Leta 2015 so bili zvezde družinskega portreta otroci Kim in Kourtney Kardashian: North West, Penelope, Mason in Reign Disick.

Leta 2013 so Kardashian-Jennerjevi poskrebli za eno od najbolj umetniških in dodelanih voščilnic. Posneli so jo s priznanim fotografom Davidom La Chapellom.

 

A post shared by Ollie Rea (@lawwburrollie) on

 

A post shared by ✨Leyla✨ (@lleeyla) on

 

A post shared by ✨Leyla✨ (@lleeyla) on

Leta 2012 so se v družini odločili, da bodo imeli bel božič, pa čeprav samo kot temo svojega družinskega portreta. Prvič se je na fotografiji pojavila Penelope Disick.

Bližnji vzhod in poslovni svet sta se zlila na voščilnici Kardashianovih leta 2011. Družina je sorodnikom in prijateljem pošiljala celo tridimenzionalno različico voščilnice.

Večina članov družine se je leta 2010 odločila za temačnejše odtenke svojih oblačil. Izjema je bila Kim v beli obleki Emilia Puccija.

 

A post shared by @dashkhaos on

Za božič 2009 so Kardashianovi pošiljali fotografijo, posneto na enem od najpomembnejših dogodkov za družino tistega leta - poroki Khloe in košarkarja Lamarja Odoma.

Leta 2008 so se odločili za še eno tradicionalno božično barvo. Kardashianove ženske so vzbujale pozornost v rdečih oblačilih.

 

A post shared by Est. 5/4/14 (@kardashklique) on

Sredi devetdesetih let prejšnjega stoletja sta se združili družini Kris Kardashian in Brucea Jennerja. Dojenček na fotografiji je Kendall Jenner, Kylie Jenner pa se še ni rodila.

 

A post shared by Mon fashion (@mon_fashion1) on

Konec osemdesetih let prejšnjega stoletja so Kourtney, Kim, Khloe in Rob pozirali skupaj s svojim očetom, že pokojnim Robertom Kardashianom.

 

A post shared by @westfamily1 on

Ne spreglejte