Katie Holmes po dolgem času spet pokazala hčerko Suri

Pred Blue Ivy in North West je svet poznal in norel samo za eno slavno malčico, in sicer Suri Cruise. Hčerka Toma Cruisa in Katie Holmes je zdaj stara že deset let in se razvija v pravo damo.

Katie ima polno skrbništvo nad hčerko.
Katie ima polno skrbništvo nad hčerko. Foto: Getty Images

Včasih so bili mediji polni Suri Cruise, zdaj pa o njej beremo le redko. Mama Katie Holmes jo je malce skrila pred očmi javnosti in zdaj za objave poskrbi kar sama prek družbenih omrežij.

Nazadnje je na svojem profilu na Instagramu delila fotografijo s Suri, s katero sta obiskali enega od newyorških frizerskih salonov in si uredili pričesko. Igralka je fotografijo, na kateri si Suri popravlja pentljo v laseh, označila s pripisom #salondays.

 

#salondays @djquintero @sergenormant 🎀🎀🎀

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

Katie ima polno skrbništvo nad hčerko Suri, ki jo vzgaja v New Yorku. V nedavnem intervjuju je razkrila, da je njena hčerka najpomembnejša v njenem življenju in da je vzgoja Suri trenutno njeno najpomembnejše delo. "Zelo je pomembno, da sem prisotna ter da ima stabilno in nedolžno otroštvo. Hvaležna sem, da lahko počnem, kar počnem, a na svetu ni boljše stvari od opazovanja lastnega otroka pri njegovih uspehih."

Zvezdnica trenutno igra v miniseriji The Kennedys After Camelot, v kateri upodablja ikono Jacqueline Kennedy, v postprodukciji pa ima štiri filme, ki še čakajo na izid.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.