Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Petek,
4. 11. 2016,
18.52

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,53

Natisni članek

Victoria's Secret moda modna revija Zayn Malik Gigi Hadid Tommy Hilfiger

Petek, 4. 11. 2016, 18.52

6 let, 7 mesecev

Gigi Hadid na brvi morala nositi pončo, ker ni bila dovolj suha

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,53

Foto: Getty Images

Modni oblikovalec Tommy Hilfiger je razkril, da je morala slavna manekenka na lanski modni brvi nositi pončo, ker še ni bila dovolj suha. Kljub temu je požela ogromno pozornosti.

Gigi Hadid je bila lani izbrana za eno od manekenk, ki so predstavljale kolekcijo Tommy Hilfiger na newyorškem tednu mode. A na razočaranje mnogih, tudi oblikovalca samega, so jo na brv poslali v (pre)velikem ponču, ki je zakril njeno telo.

Razlog? Odgovorni za izbiro manekenk in potek modne revije so menili, da Gigi še ni dovolj suha in da se zato ne bi dobro zlila z drugimi manekenkami na reviji.

Pončo, ki ga je Gigi nosila z namenom, da skrije njeno telo, je bil pozneje prodajni hit. | Foto: Getty Images Pončo, ki ga je Gigi nosila z namenom, da skrije njeno telo, je bil pozneje prodajni hit. Foto: Getty Images

Tommy ni bil zadovoljen

To je razkril Tommy Hilfiger sam, ki je še pojasnil, da ta odločitev ni bila njegova, da jo je prepustil drugim in meni, da je bila škoda zakrivati Gigijino telo.

"Zaposleni, ki je odgovoren za organizacijo revije, mi je rekel, da ne spada zraven, saj še ni tako vitka kot druge. Na žalost so zakrili precejšen del njenega telesa, a je kljub temu dobila ogromen odziv," je za Page six povedal Tommy. "Nisem bil zadovoljen, čeprav je bil ta pončo na koncu najbolj prodajan kos kolekcije."

Kariera je vseeno uspela, dobila je tudi novega fanta

Čeprav so Tommyjevi ljudje menili, da mora shujšati, so jo že čez dobra dva meseca najeli pri Victoria's Secret in jo izbrali za eno od manekenk, ki so hodile na slavni tradicionalni modni reviji ob koncu leta.

Gigi in Zayn sta se spoznala lani, na zabavi Victoria's Secret. | Foto: Getty Images Gigi in Zayn sta se spoznala lani, na zabavi Victoria's Secret. Foto: Getty Images

Gigi je tam blestela, še več, na eni od zabav v okviru modne revije je spoznala tudi zdajšnjega fanta Zayna Malika. Kmalu sta šla na prvi zmenek in Zayn je spoznal, da je Gigi zelo inteligentna ženska. "Ve, kako se obnašati, je zelo uglajena, samozavestna in nikakor arogantna," je razkril za Teen Vogue.

Mladi pevec, nekdanji član skupine One Direction je še razkril, da ima njegovo dekle zelo lep glas ter da mu je všeč, ko skupaj pojeta. Je s tem namignil, da v naslednjem njegovem videospotu ne bo samo nastopala, ampak tudi pela?

Save

Ne spreglejte