SiolNET. Posel danes Finance
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Prevzemite brezplačno e-knjigo "Kako trgovati z delnicami Facebook-a"

Oglasno sporočilo

Delnice Facebooka so od začetka leta do danes, zabeležile rast za približno 30%.

Prevzemite brezplačno e-knjigo, ter poglejte kako lahko trgujete s ceno delnic Facebook-a (tako imenovani CFD-ji) na svetovni borzi.

Prevzemnite e-knjigo tukaj.

Število koristnikov te duružbene mreže nadaljuje svojo rast. Nedavno je bilo objavljeno, da je tekom prve četrtine leta 2017 število koristnikov zraslo za 80 milijonov in doseglo neverjetnih 1.94 milijarde, tistih kateri vsaj enkrat mesečno koristijo to mrežo. Natančneje število vsakodnevnih koristnikov doseže 1.28 milijarde kar je 18% več v odnosu na prejšnje leto. Ta ocean ljudi nudi veliko možnost podjetjem da reklamirajo svoje proizvode in usluge, kar  posledično pomeni tudi rast prihodkov Facebook-a.

Očitno je da Facebook nadaljuje uspešno delo v smislu širjenja baze koristnikov po svetu in čeprav se pričakuje, da se bo rast umirila v določenem delu leta.

Prejšnji teden je vodilna družbena mreža objavila, da je tekom prvih treh mesecev tega leta ustvarila dobiček 3.06 milijarde dolarjev ali 1.05 dolarja po delnici in prihodek 8.03 milijarde dolarjev, kar je v odnosu na prejšnje leto rast dobička za 76% in rast profita za 49%. Oglasi na moblinih telefonih so dosegli 85% prihodkov in 6.7 milijarde dolarjev ter zrasli v odnosu na predhodno četrtino, ko so dosegli 84%.

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Pogodbe o razliki v ceni (CFD) predstavljajo proizvode, ki temeljijo na finančnem vzvodu in imajo visoko raven tveganja za Vaš kapital, ker lahko cene hitro postanejo neugdne za Vas. Svoja sredstva lahko izgubite, vendar ne več kot je bila višina vašega depozita. Ti proizvodi morda ne bodo primerni za vse stranke, zato morate biti prepričani, da ste razumeli tveganja, poiščite pa tudi neodvisen nasvet. To gradivo ni ne ponudba, ne povpraševanje in ne transakcija glede kateregakoli finančnega instrumenta. Fortrade ne sprejme nobene odgovornosti za kakršnokoli uporabo teh komentarjev, pa tudi ne za posledice, ki lahko iz tega izvirajo. Ni nikakršnega zagotovila in ne garancije glede točnosti ali popolnosti teh podatkov. Posledično, vsaka oseba, ki ravna po njih, to dela popolnoma na lastno tveganje.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin