Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
1. 10. 2019,
7.45

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča NKBM

Natisni članek

advertorial Nova KBM kredit

Torek, 1. 10. 2019, 7.45

2 meseca, 1 teden

Za vse, ki bi radi uresničili svoje podjetniške sanje

Vsebino omogoča NKBM
posel služba | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Dobra podjetja stalno vlagajo v znanje in razvoj, zato da ostajajo konkurenčna. Na podlagi poznavanje trga in strank, se odločajo za širitev dejavnosti oziroma vpeljavo novih produktov in storitev. Pri tem pa je nujno, da so odzivna tudi v finančnem smislu.

Poslujte brez omejitev, poslujte pametno

Nova KBM s paketom in kreditom SMART BUSINESS podpira samostojne podjetnike in podjetja pri uresničevanju poslovnih načrtov in jim zagotavlja enostavno vsakodnevno bančno poslovanje.

Pametni paket, ki je skrbno prilagojen prav potrebam podjetnikov, poleg osnovnih bančnih storitev vključuje tudi samodejno odobren limit na računu.

Nova KBM s paketom in kreditom SMART BUSINESS podpira samostojne podjetnike in podjetja pri uresničevanju poslovnih načrtov. | Foto: Getty Images Nova KBM s paketom in kreditom SMART BUSINESS podpira samostojne podjetnike in podjetja pri uresničevanju poslovnih načrtov. Foto: Getty Images

Kaj obsega paket SMART BUSINESS?

Paket tako za že delujoča kot tudi za novoustanovljena podjetja zajema:

- mesečno vodenje poslovnega računa, uporabo spletne banke,

- debetno kartico in varnostno SMS-obveščanje o transakcijah.

V pomoč pri izpolnjevanju tekočih finančnih obveznosti vam v sklopu paketa SMART BUSINESS ponujajo tudi samodejno odobritev limita na poslovnem računu v višini od 500 do 1.000 evrov brez dodatnih stroškov in dokumentacije. Tako bo na računu dovolj sredstev, tudi če se pojavijo nenačrtovani izredni izdatki.

Kot del ponudbe paketa SMART BUSINESS vam bo na voljo vaš skrbnik poslovnega računa. Ta bo na enem mestu poskrbel za vaše nemoteno in celovito finančno poslovanje.

Najpomembnejše bančne storitve so vam na voljo že za 8,99 evra na mesec.

Ker se bančne storitve vedno bolj selijo v digitalno okolje, temu sledijo tudi napredni podjetniki, ki želijo biti dobro obveščeni in vedno korak pred konkurenco. | Foto: Getty Images Ker se bančne storitve vedno bolj selijo v digitalno okolje, temu sledijo tudi napredni podjetniki, ki želijo biti dobro obveščeni in vedno korak pred konkurenco. Foto: Getty Images

Ko potrebujete nekoliko več

Novi cilji, nove ideje in poslovne priložnosti so povezani tudi s financami. Da bodo vaši načrti uresničljivi, vam pri Novi KBM ponujajo kredit SMART BUSINESS.

Kredit je namenjen vsem podjetjem, ki imajo potrebe po financiranju obratnih sredstev oziroma širijo obseg poslovanja ter potrebujejo sredstva za podporo in spremljavo te rasti.

nkbm | Foto: KAJ PONUJA KREDIT SMART BUSSINES?

  • Odobritev brez odvečne dokumentacije.
  • Brez stroškov zavarovanj.
  • Hitro izplačilo na poslovni račun – do 50 tisoč evrov.
  • Kredit je namenjen podjetnikom z letnim prihodkom do pol milijona evrov.
  • Ročnost kredita do 24 mesecev.
  • Vrsta kredita: kredit z mesečnim obročnim vračilom na poslovni račun.
  • Izplačilo na račun pri naši banki.

Paket in kredit lahko sklenete v katerikoli poslovalnici Nove KBM. Pred sklenitvijo pa se lahko oglasite tudi pri skrbniku poslovnega računa, ki je na voljo vsem imetnikom paketa SMART BUSINESS.

Strankam pomaga iz široke palete bančnih produktov izbrati najprimernejšega zanje, svetuje pri finančnem načrtovanju in pomaga pri reševanju morebitnih finančnih izzivov.

Na vsa vaša vprašanja bodo z veseljem odgovorili tudi po telefonu ali elektronski pošti.

Stalna skrb za stranke v Novi KBM pomeni tudi prilagajanje produktov njihovim potrebam in željam. Zavedajo se namreč, da bodo le s kakovostnim poslovanjem dosegli cilj: postati najboljša banka leta 2020.
Ne spreglejte