SiolNET. Posel danes Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Prevzemite 50 evrov in trgujte z delnicami Alibabe od doma

Oglasno sporočilo

Od začetka prejšnjega leta do oktobra je cena delnic Alibabe zrasla za več kot 30 odstotkov.

Fortrade vsem bralcem Siola podarja 50 evrov za trgovanje s ceno delnic Alibabe (tako imenovani CFD-ji) na svetovni borzi, edini borzi, kjer lahko trgujete, kadar cena raste ali kadar cena pada.

50 evrov za trgovanje s ceno delnic Alibabe lahko prevzamete tukaj.

Na zgornji povezavi si lahko preberete pravila in pogoje.

Prihod na borzo

Alibaba je bila ustanovljena leta 1999, septembra 2014 pa je na borzi v New Yorku izvedla prvo javno ponudbo delnic. S tem se je ogromno kitajsko podjetje spremenilo v globalnega igralca in postalo glavni prodajalec elektronike ne samo na Kitajskem in v Aziji, usmerilo se je tudi na velike trge Rusije, Brazilije, Španije … Njen cilj je prodajati kitajske izdelke po vsem svetu.

50 evrov za trgovanje s ceno delnic Alibabe lahko prevzamete tukaj.

Na zgornji povezavi si lahko preberete pravila in pogoje.

Rast prihodkov

Alibaba želi tudi v ZDA prevzeti večji del kolača, zato ima z AliExpressom še večje načrte. Spletna trgovina je lani na Kitajskem zabeležila 33-odstotno rast in zdi se, da so možnosti za tamkajšnjo rast daleč od izčrpanih. Podjetje neprestano beleži dvomestno stopnjo rasti prihodkov, v drugem četrtletju leta 2016 je ta znašala 55 odstotkov. V prvi polovici lanskega leta je torej podjetje beležilo najvišjo rast v zadnjih dveh letih. 

50 evrov za trgovanje s ceno delnic Alibabe lahko prevzamete tukaj.

Na zgornji povezavi si lahko preberete pravila in pogoje.

Alibaba in Donald Trump

Od začetka prejšnjega leta do oktobra je cena delnic Alibabe zrasla za več kot 30 odstotkov. Po ameriških predsedniških volitvah je bilo za razliko od preostalega trga opaziti, da cena delnic Alibabe v Ameriki pada. Retorika Donalda Trumpa v predvolilnem času, ko je poudarjal večjo zaščito ZDA, še posebej v odnosu s Kitajsko, je vplivala na slabši odziv investitorjev na cene delnic Alibabe. To stanje je trajalo vse do konca decembra, zdaj pa je padec ustavljen in očitno je, da se je kitajski gigant pobral ter jadra na krilih svojega glavnega vizionarja Jacka Maa. Ta se je pred nekaj dnevi sestal s prihodnjim predsednikom ZDA, saj mu je želel predstaviti ekonomske načrte o rasti.

50 evrov za trgovanje s ceno delnic Alibabe lahko prevzamete tukaj.

Na zgornji povezavi si lahko preberete pravila in pogoje.

Fortrade Ltd v Veliki Britaniji avtorizira in regulira FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete.To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakršnemkoli finančnem instrumentu. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Fortrade ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršnekoli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin