SiolNET. Posel danes Novice
Vsebino omogoča ZEMA D.O.O.
  • Messenger
  • Messenger

Praktične tehnike hipnoze in samohipnoze – brezplačna spletna delavnica

Vsebino omogoča ZEMA D.O.O.

Hipnoze bi se morali naučiti že v osnovni šoli, saj je koristno orodje, ki ga lahko uporabite na kateremkoli področju življenja. Hipnoza vam lahko pomaga spreminjati vrednote, prepričanja in vedenje. Ko spremenite vedenje, boste spremenili rezultate, ki jih dobivate v življenju.

ZEMA | Foto:

Hipnozo oz. samohipnozo že zdaj uporabljate tudi vi 24 ur na dan, vsak dan. Od trenutka, ko zjutraj vstanete, do trenutka, ko greste spat, imate številne misli in številne občutke. To, kar čez dan mislite, čutite, potem vpliva tudi na to, kakšno vedenje izvajate čez dan. Hipnoza oz. samohipnoza je torej že zdaj prisotna v vašem življenju 24 ur na dan, vsak dan.

Težava je v tem, da se večina ljudi hipnoze ni učila v šoli in je ne zna uporabljati načrtno, zavestno, zato velikokrat ne dobi želenih rezultatov v svojem življenju. Če bi radi prevzeli nadzor nad svojim življenjem, če bi radi rezultate, ki si jih želite, potem se naučite hipnoze in samohipnoze.

ZEMA | Foto:

Prijavite se na brezplačno spletno delavnico o hipnozi, na kateri boste spoznali:

  • kaj je hipnoza, kako deluje in kakšna je magnetna moč nezavednega uma,
  • kako lahko uporabljate moč uma, da dobite v svoje življenje več denarja, želeno kariero, odnose, zdravje, duhovnost, skratka vse, kar si želite,
  • kako se lahko izognete negativni hipnozi in negativnemu vplivu okolice,
  • kako lahko odpravite blokade, omejujoča prepričanja in ovire, ki vas že toliko časa zadržujejo na mestu in preprečujejo, da naredite preboj,
  • kako lahko odpravite neželene strahove in neželene misli,
  • kako samohipnozo lahko uporabite v svojem življenju za doseganje želenih rezultatov.

Ko spremenite svoje misli, boste spremenili vedenje. Ko spremenite vedenje, se spremenijo rezultati, ki jih dobivate! Hipnoza je najbolj trajno in globinsko orodje za spreminjanje vedenja in želenih rezultatov v življenju.

Delavnica bo potekala 6. junija 2022 ob 20.00. Povsem brezplačno boste imeli na voljo trening hipnoze in samohipnoze.

Moč misli – uvod v hipnozo in samohipnozo 

Hipnoza | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Spoznali boste priložnosti, ki vam jih odpira moč nezavednega uma in kakšna je povezava med hipnozo in zakonom privlačnosti. Naučili se boste tudi, katere hipnotične tehnike so že zdaj prisotne v vašem življenju.

Sedem korakov do globoke hipnoze in samohipnoze

Odkrili boste enostaven proces, kako v sedmih korakih dosežete globoko hipnozo in samohipnozo ter naredite spremembo v svojem življenju na bolje. Naučili se boste, kako lahko hipnozo že zdaj umestite v svoje življenje.

Praktična uporaba hipnoze in samohipnoze

Vas zanima, kakšno bi lahko bilo vaše življenje, ko boste konstantno uporabljali hipnozo in samohipnozo v praksi? Spoznali boste praktične primere hipnoze, ki jo lahko uporabite v svojem osebnem in poslovnem življenju.

Naredite preboj: spreminjanje navad, vedenja in rezultatov s hipnozo

Posvetili se bomo vašemu preboju, kako lahko spremenite svoje navade in vedenja, ki vam nato prinesejo boljše rezultate. Vedno, ko boste želeli dosegati določene cilje in rezultate, boste lahko uporabili hipnozo in samohipnozo.

Hipnoza je tehnika, stara več tisoč let. Danes jo uporabljajo uspešni športniki, podjetniki, vodje. Uporablja se v medicini, šolstvu, športu, podjetništvu itd. Uporablja se na vseh področjih, kjer ljudje želijo odlične, nadpovprečne rezultate.

ZEMA | Foto:

O predavatelju: dr. Aleksander Šinigoj je podjetnik, predavatelj, avtor osmih knjig, med drugimi tudi knjige o hipnozi Moč nezavednega uma, Hipnoza 1. Številni podjetniki, vodje doma in v tujini so z Aleksandrovo pomočjo povečali uspešnost poslovanja, prodajo ter zrasli tako osebno kot poslovno. Pridružite se mu na spletni delavnici Praktične tehnike hipnoze in samohipnoze. Udeležba je brezplačna. Prijavite se lahko tukaj.

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin