SiolNET. Posel danes Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Koliko denarja lahko zaslužite ali izgubite med pitjem svoje jutranje kave?

Oglasno sporočilo

Naš svet se spreminja. S tehnološkim napredkom se razvijajo tudi trgi. Od klasičnih borz do spletnih platform za trgovanje. Tehnološki napredek je omogočil dostop do spletne borze vsem, kjerkoli in kadarkoli. Danes na svetovnih borzah v vsakem trenutku trguje milijon ljudi po vsem svetu.

Fortrade bralcem Siola omogoča ne samo dostop do trgovanja na svetovnih borzah, ampak tudi brezplačnih 50 evrov za trgovanje. Tako lahko brez tveganja preizkusite svoje veščine trgovanja na borzi in ugotovite, koliko lahko zaslužite ali izgubite.

Brezplačnih 50 evrov za trgovanje lahko prevzamete tukaj.

Kako se pristopa k svetovni borzi?

Na svetovno borzo vstopate prek internetne platforme za trgovanje, na kateri posamezni trgovec, glede na svoje interese, stopnjo informiranosti in znanje, izbira finančne inštrumente, s katerimi želi trgovati. Tehnično gledano je za trgovanje potreben le računalnik oziroma mobilni telefon z internetno povezavo.

Brezplačnih 50 evrov za trgovanje lahko prevzamete tukaj.

S čim trgujejo na svetovnih borzah?

Na svetovnih borzah trgujejo s cenami proizvodov (tako imenovani Contract for Difference - CFD). Ti proizvodi so denarne valute (EUR, USD, GBP, CHF, JPY ...), surovine (nafta, zlato, srebro, pšenica ...) in delnice največjih svetovnih podjetij (Apple, Google, Facebook, Microsoft, Ferrari, Tesla, Adidas ...). Za trgovanje je na platformi na voljo več kot 150 različnih proizvodov.

Brezplačnih 50 evrov za trgovanje lahko prevzamete tukaj.

Kako se trguje na svetovnih borzah?

Ker se ne trguje fizično s proizvodi, ampak samo z njihovimi cenami, je trgovanje mogoče ne glede na to, ali cena nekega proizvoda narašča ali upada. Če cena raste, se odpre pozicijo za nakup, in obratno, če cena upada, odpremo prodajno pozicijo. Ravno zaradi tega je mogoče zaslužiti v obeh primerih, ko cena raste in ko cena upada.

Brezplačnih 50 evrov za trgovanje lahko prevzamete tukaj.

Fortrade Ltd v Veliki Britaniji avtorizira in regulira FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete.To gradivo ne pomeni ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakšnem koli finančnem instrumentu. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Fortrade ne prevzema odgovornosti za kakršno koli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršne koli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin