Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ana Rupar

Ponedeljek,
1. 6. 2015,
13.01

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

prosta delovna mesta Google

Ponedeljek, 1. 6. 2015, 13.01

6 let, 6 mesecev

Za vas smo našli delo pri Googlu, Novi KBM, Lidlu in DATI

Ana Rupar

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Google potrebuje novega sodelavca za pomoč strankam na slovenskem trgu, Nova KBM išče direktorja poslovnega centra, DATA administratorja, Lidl prodajalce ...

Google išče kandidata za slovenski trg Imaš manj kot dve leti rednih delovnih izkušenj, dokončano prvo stopnjo bolonjskega študija, je bilo tvoje povprečje ocen visoko, bi delal za eno največjih mednarodnih podjetij na svetu in se ti ni težko preseliti v irsko prestolnico?

Če so tvoji odgovori "da", potem te zagotovo zanima prosto delovno mesto pri Googlu, kjer za slovenski trg iščejo sodelavca za pomoč strankam, marketing in oglaševanje.

Od kandidatov, ki bi jih delo zanimalo, pričakujejo izkušnje ali prakso s področja prodaje, dela s strankami, skrbi za kupce, trženja ali svetovanja in sposobnost dela na več projektih. Hkrati se morajo znati posvečati podrobnostim ter imeti odlične pisne in ustne komunikacijske sposobnosti v angleškem in slovenskem jeziku.

V NKBM iščejo direktorja poslovnega centra in samostojnega skrbnika komitentov Ste pripravljeni na nov karierni izziv? S tem iskalce nove zaposlitve vabijo v Novi KBM, kjer imajo trenutno razpisani dve prosti delovni mesti.

V Ljubljani iščejo direktorja poslovnega centra osrednja Slovenija, s katerim bodo za mandatno dobo štirih let podpisali delovno razmerje za nedoločen čas. Od kandidatov pričakujejo: - visokošolsko strokovno ali univerzitetno izobrazbo, zaželena je ekonomska smer; - pet let delovnih izkušenj na vodstvenih delovnih mestih na bančnem, finančnem ali drugem ustreznem področju; - znanje enega svetovnega jezika na višji ravni.

Poleg tega od kandidatov pričakujejo vodstvene sposobnosti, pogajalske spretnosti, odločnost in objektivno presojanje, sposobnost načrtovanja, organizacije, delegiranja, pa tudi timsko delo, čustveno inteligenco ter osebno in poslovno etiko.

V Novem mestu medtem iščejo samostojnega skrbnika komitentov, kandidatu pa po šestmesečni preizkusni dobi ponujajo zaposlitev za nedoločen čas. Poleg visokošolske strokovne ali univerzitetne izobrazbe ter treh let delovnih izkušenj od kandidatov pričakujejo prodajno usmerjenost, organizacijske, komunikacijske in analitične sposobnosti ter samostojnost, zanesljivost in sposobnost timskega dela.

Za administratorja iščejo iskalca prve zaposlitve, starega do vključno 29 let Podjetje DATA, ki se ukvarja s podporo in ustanavljanjem podjetij ter zaposluje 40 ljudi, v svoje vrste vabi novega sodelavca, ki ga zanima delo administratorja. Za eno leto bodo zaposlili prvega iskalca zaposlitve, starega do vključno 29 let.

Od kandidata, ki bo med drugim odgovoren za evidentiranje poslovnih dogodkov, vodenje enostavnega knjigovodstva ter pomoč pri drugih knjigovodskih delih, med drugim pričakujejo ustrezno terciarno izobrazbo, organizacijske in komunikacijske sposobnosti, razumevanje težav podjetnika ter pozitiven odnos do sprememb.

Lidl bo zaposloval prodajalce Vaz zanima delo v prodaji? Bi delali za nemško trgovsko verigo, ki ima mrežo svojih trgovin prepredeno v 25 držav po vsej Evropi? Bi delali za trgovsko podjetje, ki ima v Sloveniji 45 prodajaln in certifikat do družine prijaznega podjetja?

Potem si v soboto, 6. junija, vzemite čas za Lidlovo zaposlitveno stojnico v trgovini Lidl v BTC v Ljubljani, kjer vam bodo med 9.30 in 14.00 njihovi uslužbenci na voljo z vsemi informacijami o delovnem mestu prodajalca. Ne pozabite prinesti prošnje in/ali življenjepisa.

Ne spreglejte