Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
18. 7. 2017,
14.20

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

delovna mesta Adecco PR članek

Torek, 18. 7. 2017, 14.20

6 let, 6 mesecev

To poletje do nove zaposlitve v akciji Adecco peterka

Oglasno sporočilo

Letošnje poletje bo še posebej razgibano za vse, ki iščejo zaposlitev! Agencija za kadrovsko svetovanje Adecco v sodelovanju s Košarkarsko zvezo Slovenije in njenimi partnerji razpisuje akcijo Adecco peterka, prek katere išče kandidate za pet izbranih delovnih mest. Pri sestavljanju zmagovalne ekipe pomaga tudi reprezentančni organizator igre Luka Rupnik.

Ob tej akciji Adecco predstavlja tudi novo celostno grafično podobo in prenovljeno spletno stran.

Adecco je s partnerji pripravil nabor petih delovnih mest v različnih podjetjih in panogah. Še preden pa se zanje potegujejo kandidati, se je na vseh preizkusil Luka Rupnik, 24-letni košarkar, ki kandidira za nastop na EuroBasketu 2017. Iskalce zaposlitve vabi, da delo opravijo bolje od njega in sodelujejo v inovativni akciji za pridobitev zaposlitve.

Delovna mesta, ki so na voljo v akciji Adecco peterka, so:

Komercialist v podjetju Nova KBM (M/Ž) | Foto: Komercialist v podjetju Nova KBM (M/Ž)

Specialist za rekrutacijo na družbenih omrežjih v podjetju Adecco (M/Ž) | Foto: Specialist za rekrutacijo na družbenih omrežjih v podjetju Adecco (M/Ž)

Prodajalec v podjetju Petrol (M/Ž) | Foto: Prodajalec v podjetju Petrol (M/Ž)

Zavarovalni zastopnik v podjetju Generali (M/Ž) | Foto: Zavarovalni zastopnik v podjetju Generali (M/Ž)

Delavec na zlaganju v podjetju Knauf Insulation (M/Ž) | Foto: Delavec na zlaganju v podjetju Knauf Insulation (M/Ž)

Prijave podjetje Adecco sprejema do četrtka, 19. julija, petka, 20. julija, ali do ponedeljka, 24. julija, odvisno od delovnega mesta, točni datumi pa so navedeni v razpisih za konkretna delovna mesta. Strokovna ekipa kadrovske agencije bo na podlagi utečenega procesa selekcije v sodelovanju s partnerji za vsako delovno mesto izbrala dva kandidata, ki bosta opravila še zadnjo preizkušnjo. Po tem pa bo jasno, katerih pet kandidatov se bo uvrstilo v Naj peterko in sklenilo pogodbe o zaposlitvi.

Za navdih za nove zmage se bodo vsi prijavljeni udeležili pokala Adecco, ki bo od 4. do 6. avgusta v Mariboru. Vodilna kadrovska agencija pri nas pa bo poskrbela tudi za vse tiste, ki se v zmagovalno ekipo ne bodo uvrstili. Za vse sodelujoče bo namreč v začetku letošnjega septembra organizirala poseben svetovalni seminar, kjer jim bodo podali uporabna znanja in informacije za uspešno iskanje zaposlitve.

Več o tem, kako se je z delovnimi izzivi spopadel Luka Rupnik, pa si oglejte v spodnjih videih.

Luka Rupnik kot zavarovalni zastopnik v podjetju Generali

Luka Rupnik kot rekrutor za kadre v podjetju Adecco

Luka Rupnik kot delavec na zlaganju v podjetju Knauf insulaiton

Luka Rupnik kot komercialist v podjetju Nova KBM

Luka Rupnik kot prodajalec v podjetju Petrol

Naj peterka je prva komunikacijska akcija, v kateri se Adecco v Sloveniji predstavlja z novo celostno grafično podobo in novo spletno stranjo.

Nova značilna podoba blagovne znamke Adecco jasno umešča na svetovni trg kot globalnega mnenjskega voditelja in vodilnim znamkam omogoča še hitrejši globalni razcvet. Nova identiteta blagovne znamke odseva bistvene vrednote, strast in človeškost Skupine Adecco in ljudi, ki so v središču vsega, kar skupina počne.

Miro Smrekar, direktor Adecca v Sloveniji, o novi podobi: "Naša nova podoba še bolj izraža, da smo podjetje, ki se osebno povezuje z iskalci zaposlitve in iskalci kadrov ter zagotavlja, da povežemo prave kandidate s pravimi delovnimi mesti. Želimo, da nas prepoznate tudi v novi podobi in na prenovljeni spletni strani www.adecco.si preverite, kaj vam lahko ponudimo: širok izbor prostih delovnih mest, brezplačno svetovanje za iskalce zaposlitve, karierne nasvete, vpis v bazo iskalcev zaposlitve in redno obveščanje o novih priložnostih."

Ne spreglejte