SiolNET. Posel danes Služba
  • Messenger
  • Messenger

Kako vstopiti v klub najbolj zaželenih kadrov?

kariera študij poklic
Foto: Thinkstock

Uspešno poslovanje podjetja je močno odvisno od tega, kako učinkovito izkoristimo sinergijo dveh pomembnih poslovnih področij – marketinga in prodaje.

Marketing in prodaja veljata za ključni področji v številnih podjetjih. Podatki delodajalcev o najbolj želenih kadrih kažejo na očiten primanjkljaj dobro izobraženih zaposlenih, ki bi bili usposobljeni posebej za področje marketinga in prodaje. Prav zato imajo zaposleni, ki so izurjeni na obeh področjih, veliko možnosti za karierni razvoj, med delodajalci pa veljajo za še posebej iskan kader.

Tudi v Sloveniji je končno na voljo magistrski program, ki povezuje ti dve temeljni področji uspešnega poslovanja. Po mnenju študentov gre za enega najbolj aktualnih in sodobnih programov.

Preoblikujte svojo kariero, svoje podjetje in same sebe

kariera Online magistrski program Marketing in prodaja, ki ga izvaja vodilna online fakulteta v Sloveniji DOBA Fakulteta, zapolnjuje vrzel na področju marketinga in prodaje v Sloveniji, saj globalizacija in nenehen konkurenčni boj ter usmerjenost v delovanje uporabnikov spreminjajo vlogo marketinga in prodaje v tržno usmerjenih organizacijah.

Marketing tako postaja način poslovanja, prodaja pa najbolj izpostavljen del trženjskih procesov podjetja.

Program za ambiciozne posameznike

Program je namenjen vsem ambicioznim in znanja željnim študentom, ki že imajo znanja s teh področij in jih želijo nadgraditi ali pa imajo znanja z drugih področij, vendar bi želeli uspešno delovati tudi na področju marketinga in prodaje.

marketing prodaja služba kariera poklic študij Foto: Thinkstock Študenti bodo po študiju usposobljeni za samostojno pripravo strategij in načrtov marketinga, koordinacijo z agencijami, distribucijo prodaje, raziskavo trga, načrtovanje marketinških in prodajnih aktivnosti …

Med študijem v sodobnem online magistrskem programu bodo posamezniki, predvsem vodilni in vodstveni kader, pridobili prava znanja in spretnosti, da bodo sebe in podjetje, v katerem delajo, dvignili na višjo raven.

DOBA Fakulteta je edina v Sloveniji z mednarodno akreditacijo za online študij.

Študij brez predavalnic

online študij kariera poklic Foto: Thinkstock DOBA Fakulteta vse magistrske programe izvaja online, kar pomeni, da fizičnih srečanj v predavalnici ni.

Osebni online mentor, menedžerji programov, tehnična podpora ter odlični profesorji in praktiki od začetka študijske poti študentom stojijo ob strani.

Kakovost njihovega online študija dokazuje tudi to, da imajo edini v Sloveniji mednarodno akreditacijo online študija. Fakulteta vam pred vpisom mogoča tudi brezplačen preizkus online študija.

DOBA fakulteta študij Zanimivost

Kar 96 odstotkov diplomantov online študija na Dobi bi za svoj študij še enkrat izbralo online študij.

 Ne spreglejte tudi drugih online magistrskih programov DOBA Fakultete:

Izpolnite informativno prijavo in poslali vam bodo informacije o programu. Vpis poteka ves september.

Na DOBA Fakulteti lahko izbirate med online dodiplomskimi programi:

Izpolnite informativno prijavo in poslali vam bodo informacije o programu.

Želite izvedeti več?

doba fakulteta marketing prodaja Foto: DOBA fakulteta

Klasični in online informativni dan: vsak teden avgusta in septembra – preverite termine.

Želite prejeti letak in informacije o programu? Izpolnite informativno prijavo že danes.

Osebno svetovanje: Vsak delovni dan – rezervirajte si termin na dogodek@doba.si.

Preberite še:

Kaj v vaše poslovno življenje lahko prinese diploma?

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin