SiolNET. Planet TV Večerja za 5: Na deželi
0,82

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Večerja za 5: Na deželi

Po sestavine za večerjo se je odpravila kar s puško #video

0,82

termometer

Nocoj ob 21.05 uri veselo družbo v oddaji Večerja za 5: Na deželi gostila 25-letna Klara, ki se v prostem času rada ukvarja z lovom, zato se bo po sestavine odpravila kar s puško na rami. 

Večerja za 5 Planet TV Prijavite se v novo sezono oddaje Večerja za 5

"Lov mi predstavlja neko novo doživetje, nekaj adrenalinskega. Včasih grem na lov, da kaj dobim, včasih pa samo zato, da si spočijem glavo," je o nekoliko nenavadnem hobiju za ženske povedala Klara.

Kolo sreče Planet TV Carmen Osovnikar v Kolesu sreče na robu solz #video

Za lov se je določila sama, jo pa je za to navdušil njen oče. Pogosto ga je spremljala na lov in zelo rada je poslušala njegove zgodbe, ko se je vračal z lova. Pri 18 letih je nekaj časa premišljevala, nato pa se je le odločila in se vpisala v lovsko družino. 

Milijonar Planet TV Voditelj pred Milijonarjem: Zdaj bom videl, ali je Jure Godler res moj prijatelj #video

"Za Klaro nisem pričakoval, da bo lovka, saj ko je bila majhna, ni kazala takšnih želja. Kaže, da se je opogumila in da jo tudi ta smer zanima," pa je o Klari in njenem hobiju povedal njen starejši brat Rok, ki ga ta teden tudi spremljamo v oddaji Večerja za 5: Na deželi. Več v zgornjem videoposnetku.

Klara bo o svojih lovskih podvigih več povedala tudi v nocojšnji oddaji Večerja za 5: Na deželi. Ne zamudite!

Kulinarična dogodivščina Večerja za 5: Na deželi je v tem tednu v Savinjski dolini z okolico. Oddaja je na sporedu od ponedeljka do petka ob 21.05. Ne zamudite!

  Rod Stewart Planet TV Maja se bodo tresle Stožice: v Slovenijo prvič prihaja legendarni Rod Stewart #video Večerja za 5: Na deželi Planet TV Večerja za 5: Na deželi bo ta teden obiskala Savinjsko dolino z okolico
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin