Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
30. 9. 2022,
8.42

Osveženo pred

1 leto, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,92

1

Natisni članek

telenovela Moja hči Leyla Lydia Tuğutlu Beren Gökyıldız

Petek, 30. 9. 2022, 8.42

1 leto, 6 mesecev

Telenovele

Ste vedeli, da je bila ta igralka okronana za mis Turčije?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,92

1

Na Planetu  lahko od ponedeljka do petka ob 17. uri spremljate novo turško telenovelo Moja hči (Kizim), v kateri v glavni vlogi blesti mlada igralka Beren Gökyıldız, v eni od glavnih vlog pa nastopa tudi igralka Leyla Lydia Tuğutlu, ki se poleg igralskih uspehov lahko pohvali tudi z nazivom mis Turčije.

Moja hči
Planet TV Mlada igralka iz Mame bo očarala v novi seriji Moja hči

Telenovela Moja hči (Kizim) predstavlja zlasti za Turke enega večjih televizijskih uspehov, ki je sodelujoče igralce precej hitro ponesel med največje zvezde. To velja tudi za igralko Leylo Lydio Tuğutlu, ki je z igranjem lika Candan postala zelo prepoznavna. Candan je v telenoveli Moja hči (Kizim) zelo inteligentna veterinarka, ki pa so jo različne življenjske preizkušnje pripravile do tega, da bolj zaupa živalim kakor ljudem. Vse dokler se v njenem življenju ne pojavi mala Öykü (Beren Gökyıldız).

Exatlon
Planet TV Čustven dan solidarnosti, za delo so poprijeli tudi tekmovalci

Leyla Lydia Tuğutlu je tako s svojo vlogo požela uspeh v Turčiji in pa tudi v svetu, pri čemer pa ji ni pomagal samo njen igralski talent. Igralka je namreč srca oboževalcev celo življenje osvajala tudi s svojo lepoto, saj je bila leta 2009 okronana za mis Turčije, posledično pa se je udeležila tudi izbora za mis sveta. Lepotica se sicer zaveda, da ji je lepota odprla vrata v svet igralstva, se pa za svoj uspeh ne zanaša samo na videz, ampak predvsem na znanje.

Takoj po osnovni šoli je tako pričela obiskovati ure klavirja in violine na turškem konservatoriju. V tem obdobju je delala tudi v manekenski agenciji, obenem pa dokončala srednjo šolo in nato zapustila konservatorij, saj je poskušala najti delo kot model. Ob tem je študirala nemški jezik in književnost na istanbulski univerzi. Igralka tako tekoče govori turško, angleško in nemško.

Exatlon
Planet TV Spoznajte novi tekmovalki v Exatlonu #video

Igralsko kariero je pričela že v njenih mlajših letih, v filmu Günce pa je debitirala leta 2013. Naslednje leto je že imela prvo glavno filmsko vlogo, ki ji je prinesla kar nekaj vlog na televiziji. Leyla pa je poudarila: "Nobena od teh ni moje igralske kariere zaznamovala tako kot vloga Candan v telenoveli Moja hči (Kizim). Vpliv tega televizijskega projekta je bil neverjeten. Česa takšnega med samim snemanjem sploh nismo upali pričakovati. To, da me imajo ljudje tako radi, me po eni strani preseneča, po drugi pa osrečuje."

Leylo Lydio Tuğutlu lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 17. uri v turški telenoveli Moja hči (Kizim). Za tem pa ne zamudite še epizode najtežje televizijske preizkušnje Exatlon, ki se bo pričenjala ob 19.45! Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Jutro na Planetu
Planet TV Po Exatlonu: Kot da sem se zbudil iz sanj #video
Exatlon
Planet TV Tako napetega dvoboja še nismo spremljali #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte