Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
18. 9. 2017,
16.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,83

1

Natisni članek

Planet TV Špela Grošelj Jan Kovačič Nataša Gorenc hiša The Biggest Loser Slovenija

Ponedeljek, 18. 9. 2017, 16.00

6 let, 6 mesecev

To je hiša, ki čaka na tekmovalce The Biggest Loser Slovenija #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,83

1

The Biggest Loser | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Vas zanima, kako je videti hiša, kjer bodo prihodnje tri mesece kilograme izgubljali tekmovalci šova The Biggest Loser Slovenija? Že zdaj se lahko sprehodite po njej in preverite, kaj čaka tekmovalce.

Najtežja preizkušnja letošnje jeseni se nezadržno bliža in v hiši je že vse nared za vselitev tekmovalcev, ki bodo bili boj s kilogrami. Najpomembnejši prostor je zagotovo kuhinja z jedilnico, kjer si bodo udeleženci šova dnevno pripravljali sveže obroke pod budnim očesom dietetičarke Katje Simić, se učili o hranilnih vrednostih posameznih živil in preizkušali različne prehranske kombinacije, s katerimi se bodo nekateri sploh prvič srečali.

Iz jedilnice se prostor nadaljuje v udobno dnevno sobo, tu si bodo tekmovalci med posameznimi treningi polnili baterije in tolažili drug drugega, ko jih bodo bolečine v mišicah že pošteno psihično načenjale in ko bodo želje po hrani prestopile vse razumske meje.

Fotogalerija
1 / 23

Tekmovalci bodo imeli v hiši popolne pogoje za hujšanje. Poleg modernega bazena in savne jim bo na voljo tudi prostorna telovadnica, kjer bosta trenerja Nataša Gorenc in Jan Kovačič sestavljala dnevne treninge. Trenerja napovedujeta, da pri treningih ne bo popuščanj, bo pa zato toliko več spodbudnih besed, ki jih bodo lahko v kriznih trenutkih še kako potolažile.

Šov se bo začel v prvi polovici oktobra in bo na sporedu štirikrat na teden v najbolj gledanem televizijskem terminu. Voditeljica tekmovalnega šova bo simpatična Špela Grošelj, ki se je v preteklosti tudi sama borila z odvečnimi kilogrami, zato ji je ta še toliko bolj blizu.

Spremljajte The Biggest Loser Slovenija tudi na Facebooku in Instagramu, pridružite se debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.
Ne spreglejte