SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
3,15

termometer

  • Messenger
  • Messenger

The Biggest Loser Slovenija: zaradi higiene že počilo med tekmovalci

3,15

termometer

The Biggest Loser
Foto: Planet TV

The Biggest Loser Slovenija, najtežja preizkušnja te jeseni, se je začela. Tekmovalci pod strokovnim vodstvom že vztrajno topijo kilograme in pazijo na pravilno prehrano. Kako pa so se prilagodili na življenje pod isto streho?

Tekmovalci šova The Biggest Loser Slovenija bodo prihodnje tri mesece trenirali pod strokovnim vodstvom trenerjev, nad njihovo prehrano pa bo budno pazila dietetičarka, ki jim bo vsakodnevno sestavljala jedilnike. Seveda pa življenje pod isto streho zahteva tudi določeno mero prilagajanja in nenehne kompromise, ki pa jih morda vsi ne bodo zmogli. Po nekaj dneh bivanja v hiši so se že pojavile prve težave, zdi pa se, da vsem tekmovalcem higiena ni enako pomembna. No, vsaj če gre soditi po napisu, ki so ga nalepili na vrata kopalnice. tbls Foto: Planet TV

So se med tekmovalci že začeli prvi prepiri in nesoglasja? Kdo so tisti tekmovalci, ki za seboj puščajo nered? Se bo vsem sploh uspelo prilagoditi na nove življenjske pogoje in na nova hišna pravila?

Nekatere odgovore boste dobili že danes, ko na Planet TV prihaja prva sezona tekmovalnega šova The Biggest Loser Slovenija, ob 21.10 se začenja najtežja preizkušnja te jeseni.

Spremljajte The Biggest Loser Slovenija tudi na Facebooku in Instagramu, pridružite se debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 63
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin