SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
8,21

termometer

 • Messenger
 • Messenger
The Biggest Loser Slovenija

Tako je Aleš iz The Biggest Loser Slovenija videti danes!

8,21

termometer

Aleš Hrvatin

Aleš Hrvatin je eden najbolj priljubljenih obrazov prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija, ob vstopu v šov pa je bil tudi najtežji tekmovalec. Zdaj dokazuje, da je z življenjsko spremembo mislil resno in je pravi vzor vztrajnosti.

Aleš je januarja 2017 tehtal več kot 220 kilogramov in se je za bolj aktivno življenje odločil že pred vstopom v The Biggest Loser Slovenija. Tudi v šovu je uspešno topil odvečne kilograme, letošnjega aprila pa je ponosno razglasil, da je dosegel svoj cilj in izgubil 100 kilogramov. Na začetku aprila se je njegova tehtnica namreč ustavila pri 123 kilogramih, že konec junija pa celo na 111,5 kilogramih, kar pomeni, da je svojo težo razpolovil.

 

A post shared by Aleš Hrvatin Lujko (@aleshrvatin) on

"Veliko primerjav več ne bo, ker je hujšanja dovolj," je ob svojem uspehu zapisal Aleš, ki ima zdaj, ko je kar polovico lažji, veliko več energije.

"Jem vse, a se ne nažiram"

"Jem vse," zatrjuje Aleš: "Tudi sladoled, čokolado, sladko, kruh, pico ... Ampak to počnem pametno, se ne nažiram, ogromno treniram, da pokurim, kar je viška." Sedaj pospešeno dela predvsem na mišični masi in z zgledom sporoča, da se vse da, če se hoče.

 

December 2016 🤔😲😵 #aktivirajse @aktiviraj_se

A post shared by Aleš Hrvatin Lujko (@aleshrvatin) on

"Iz The Biggest Loser Slovenija sem prišel bolje gibalno in kondicijsko pripravljen ter z novo prijateljico," je zapisal Aleš, ki je z nekdanjo sotekmovalko Majo Cimermančič ustanovil tudi Facebook skupino #aktivirajse, kjer delita svoje izkušnje glede hujšanja, prehrane in gibanja ter skušata ljudi motivirati k bolj aktivnemu življenju.

Ženina podpora je najpomembnejša

Pri hujšanju in treningih se je Alešu pridružila tudi njegova žena Anja, brez katere ne bi zmogel, pravi, saj mu njena ljubezen in podpora vedno znova dajeta upanje in motivacijo. Zakonca svoje dogodivščine redno dokumentirata na družbenih omrežjih, ljubitelja trših ritmov pa sta skupaj obiskala tudi festival MetalDays.

 
 

A post shared by Aleš Hrvatin Lujko (@aleshrvatin) on

Nov izziv: od doma na Snežnik

Pred vstopom v The Biggest Loser Slovenija nam je Aleš zaupal, da si želi spustiti po jeklenici, kar zaradi njegove teže ni bilo mogoče, a zdaj je te sanje uresničil.

Pred energičnim Alešem pa je tudi že nov izziv: 17. avgusta si želi osvojiti Snežnik, na katerega se bo podal kar peš od svojega doma, kar pomeni nekaj več kot 30-kilometrsko pot in 1300 metrov razlike v nadmorski višini.

 

A post shared by Aleš Hrvatin Lujko (@aleshrvatin) on

 

TBLS Planet TV Klara je prvič osvojila Triglav, zdaj bo šla še peš do morja
Šov The Biggest Loser Slovenija, ki je poskrbel za veliko navdušujočih zgodb, se je končal, a kmalu na Planet TV prihajajo nove, zanimive vsebine. Med drugim tudi resničnostni šov Bar, ki bo razburjal, zabaval in morda tudi šokiral.

Komentarji

3

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • Kritik / 01.08.2018. ob 16:57 +2 0

  Mož volje .....

  +2 0
 • bleferji / 01.08.2018. ob 13:50 +1 0

  Lepo in res vztrajno. Bravo !

  +1 0
 • paleoknives / 01.08.2018. ob 15:11 +1 0

  Bravo!

  +1 0
delitve: 3965
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin