Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
16. 11. 2017,
8.00

Osveženo pred

6 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,35

Natisni članek

The Biggest Loser Slovenija Planet TV

Četrtek, 16. 11. 2017, 8.00

6 let, 5 mesecev

Ste videli, kaj so v vozičke naložili modri in rdeči? #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,35
tbls | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Tekmovalce šova The Biggest Loser Slovenija danes čaka poseben izziv. Tokrat se bodo pomerili v kuhanju, a bodo imeli na voljo izjemno malo časa. Že včeraj so nakupili vso potrebno hrano in načrti za pripravo menija so v polnem teku. Le kaj neki se je znašlo v njihovih nakupovalnih vozičkih?

"Vse, kar boste danes nakupili, je ključno pri jutrišnjem izzivu. Nekaj malega vam lahko že izdam, kuhali boste," je tekmovalcem pred nakupovanjem dejala Špela. "Pripravili boste obrok za eno osebo, ta obrok pa bo sestavljen iz treh jedi, predjed, glavna jed in sladica. Na vašem mestu bi si zamislila kar se da zdrav obrok, ki je dobro videti in je odličnega okusa."

Vsaka ekipa je pred začetkom nakupov dobila kartico, na kateri je bilo 50 evrov. Tega zneska niso smeli prekoračiti, prav tako pa niso smeli prekoračiti niti časa - na voljo so imeli zgolj deset minut. "Za vsako minuto, ki jo boste prekoračili, si bom dovolila iz vašega vozička vzeti eno sestavino."

"Nakupiti morate vse, kar potrebujete za kuho. Sol, olje, kis, skratka vse, kar potrebujete," jim je, tik preden so se zapodili med police, še naročila Špela.

Je vsem uspelo pravočasno končati nakup?

Tekmovalci so imeli na voljo še minutko za posvet, nato pa se je nakupovanje lahko začelo. Tako modri kot rdeči so se odločili, da bodo za glavno jed kupili lososa, za predjed pa so oboji stavili na juho. Pri sladicah so stavili na enostavno in svežo kombinacijo, ki bo naredila piko na i celotnemu obroku.

tbls | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Obema ekipama je uspelo pravočasno nakupiti vse sestavine, prav tako nobena od ekip ni prekoračila časa oz. zneska na kartici. Tako modri kot rdeči so že v nizkem startu in izziv se lahko začne.

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV, sledi pa komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Ne spreglejte