SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
1,80

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Sabina o romanci med Kristjanom in Indiro #video

1,80

termometer

tbls
Foto: Planet TV

Sabina je v šovu The Biggest Loser Slovenija tesno prijateljevala z Indiro, zato je verjetno tista, ki lahko največ pove o romanci med Kristjanom in Indiro. Kaj se je v resnici dogajalo med njima?

Kristjan je v šovu vztrajno zanikal, da bi bilo med njim in Indiro karkoli več od prijateljstva, a ob odhodu iz hiše sta si izmenjala nekaj strastnih poljubov.

Sabina je bila ves čas ob njiju, zato verjetno dobro ve, kaj se je zares dogajalo med njima. "Jaz ne bom rekla, da sta imela Kristjan in Indira romanco, jaz mislim, da je to zasnovano na lepem prijateljstvu, kaj se bo zgodilo v prihodnosti, pa ne morem nič reči," je dejala Sabina, ki je bila o njuni romanci vse prej kot zgovorna. Verjetno je želela zaščititi svojo prijateljico, zato je vse skupaj zavila v tančico skrivnosti.

[video: 66881 / ]

O romanci ni hotel govoriti niti Kristjan, ki je dejal, da je Indira zgolj njegova dobra prijateljica. "O tem, da bi bila ona moja punca, lahko za zdaj samo sanjam," je dejal po prvem odhodu iz šova, ko še ni videl, kaj so ujele naše kamere. 

Bosta zaljubljenca tudi po koncu šova nadaljevala romanco ali se bodo takrat strasti že povsem ohladile?

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV, sledi pa komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 24
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin