SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
0,30

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Robi ne zmore več na Šmarno goro #video

0,30

termometer

Robi Tašner
Foto: Planet TV

V tretji oddaji smo spoznali tudi Robija Tašnerja, ki je bil nekoč zagrizen športnik. Nato je prišla huda poškodba in takrat so se začeli nabirati kilogrami.

Robi je srečen družinski človek, k temu, da začne hujšati, sta ga namreč pripravili žena in hči, potem ko ni več zmogel skupnih pohodov na Šmarno goro. "Kličejo me panda, ker sem okrogel in nasmejan."

Po izobrazbi je kuhar in morda je bilo za nekdanjega metalca krogle prav to usodno, da je že kar zgodaj začel pridobivati neželene kilograme. No, malo pa je pripomogel tudi, kot sam pravi, 'lenoritis', zaradi katerega se le s težavo spravi h katerikoli telesni vadbi. "Ko sem bil star 18 let, sem se začel ukvarjati z atletiko, to so bili lepi časi, potem pa sem si poškodoval hrbet in sem moral nehati, kilogrami pa so se začeli nabirati."

Želi si moškega trenerja, ki bi ga s trdo roko pripeljal do uresničitve svojih še nedavno nedosegljivih sanj: poleteti s padalom ter v elegantni moški obleki popeljati svojo partnerico na večerjo. 

 

[video: 65398 / ]

 

Odvečni kilogrami ga vse bolj ovirajo, saj se ob vsakem opravilu hitro utrudi in z družino ne zmore več aktivno preživljati časa. Ve, da so šli njegovi kilogrami čez vse razumne meje in da se mora to končati. Motivacije ima veliko in zaveda se, da je oddaja The Biggest Loser Slovenija odlična priložnost, da naredi nekaj zase in za svojo družino.

 

[video: 65399 / ]

Spremljajte The Biggest Loser Slovenija tudi na Facebooku in Instagramu, pridružite se debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 122
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin