Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
2. 10. 2017,
11.20

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 9

2

Natisni članek

Planet TV The Biggest Loser Slovenija

Ponedeljek, 2. 10. 2017, 11.20

6 let, 6 mesecev

Razkrivamo tekmovalce šova The Biggest Loser Slovenija

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 9

2

The biggest loser Slovenija | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Znanih je vseh 17 tekmovalcev, ki bodo to jesen bili bitko s kilogrami v najtežjem tekmovalnem šovu The Biggest Loser Slovenija. Ta 9. oktobra ob 21.10 prihaja na Planet TV.

Do začetka prve oddaje je le še sedem dni, napetost vse bolj narašča, že danes pa razkrivamo obraze, ki bodo to jesen hujšali v prvi sezoni oddaje The Biggest Loser Slovenija. In katerih je tistih 17, ki jih bomo to jesen spremljali v bitki s kilogrami? 

Komu bo uspelo izgubiti največ kilogramov?

Mojca Fajs si po koncu šova srčno želi zanositi, za kar se s fantom trudita že štiri leta. Obleči želi tudi belo obleko in doživeti poročno pravljico. "Želim se poročiti s svojim fantom in na poroki nama bodo igrali Modrijani. Za konec večera si želim, da bi me mož lahko nesel čez prag ali pa tudi v posteljo, samo da bi me lahko dvignil."

Iztok Perše ima še bolj drzne načrte kot Mojca. "Če bom shujšal, bom spet skočil s padalom, šel bom v kajak, ker trenutno tega ne morem. Razmišljam o tem, da bi spet lahko začel hoditi v hribe. Misel, da bi šel spet v hribe, me prevzame, to bi bilo noro. Tega si tako močno želim, da mi gredo kar kocine pokonci."

The Biggest Loser Slovenija | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Med tekmovalci se že rojeva tudi nova pevska zvezda. Jožica Šemen - Emina si po koncu šova želi nastopiti pred večtisočglavo množico. "Rada pojem, rada pišem tudi besedila, uradno imam posnetih 14 pesmi. Predstavnikom založbe je bila moja glasba takoj všeč, ampak ko sem prišla, so jih motili moji kilogrami. Rekli so, da je šovbiznis krut in da me ljudje takšne ne bi sprejeli. Odločila sem se, da bom shujšala in zapela svojo pesem pred večtisočglavo množico. Takrat bom navdušila ne samo z glasom, ampak tudi s stasom."

Vanesa Mesarec - Neska prihaja iz športne družine, kjer so vsi zelo aktivni. Zdaj je odločena, da bo tudi sama postala aktivna in fit. "Zelo rada bi se vrnila v svet hip hopa in vsaj enkrat zaplesala sambo s kakšnim super fantom na ulici. Vsi moji me zelo podpirajo, najbolj pa moja zlata babica, ker ima tudi sama težave s kilogrami. Vem, da bo ona, ko bom prišla ven in bom shujšala, tista, ki se bo zjokala od sreče."

Robi Tašner je srečen družinski človek. Do tega, da se je odločil shujšati, sta ga pripravili žena in hči, potem ko ni več zmogel skupnih pohodov na Šmarno goro. "Ko sem bil star 18 let, sem se začel ukvarjati z atletiko. To so bili lepi časi, potem pa sem si poškodoval hrbet in moral nehati, kilogrami pa so se začeli vse bolj nabirati."

Maja Cimermančič se mladosti spominja po kupih sladkarij, ki so jo obdajali, in po tem, da s svojimi oblinami nikoli ni bila zadovoljna. Trenutek resnice je doživela, ko je obiskala Gardaland. "Moj najhujši trenutek v življenju je bil, ko smo bili v Gardalandu. Ves čas se pripravljaš na ta trenutek, potem pa pride do tebe osebje in ti pove, da si preprosto predebel in da se varovalo ne more zapreti."

The Biggest Loser Slovenija Valerija | Foto:

Valerija Jamnik se je z odvečnimi kilogrami začela spopadati po porodu, ko sta se odtujila tudi s tedanjim partnerjem. "Želim si, da se mi na plaži ne bi bilo treba skrivati pod brisačo, ampak bi se lahko vsem pokazala."

Aleša Hrvatina od vsega najbolj preganja strah, da bo zaradi debelosti za vedno obsojen na posteljo. "Težko opravljam svojo službo, če jo izgubim, se bojim, da ne bom mogel več dobiti druge, ker ne morem niti hoditi po stopnicah. Ne morem se gibati, praktično ne morem več nič."

Kristjan Grüner ima pred seboj jasen cilj: zgraditi lasten zid smrti, na katerem bo s pomočjo vrhunsko predelanega dirkalnika premagal gravitacijo. "Do zdaj nisem imel večjega razloga, da bi shujšal, zdaj pa ga imam. Moj cilj je, da bi sodeloval pri projektu, ki bo v avtomoto svetu pustil velik pečat."

Danica Brnot si od vsega najbolj želi, da bi se v njenem življenju nekaj spremenilo na bolje in da bi lahko začela živeti novo življenje. "Čutim, da gre življenje mimo mene. Gledam vrstnike, ki imajo otroke, se poročajo, jaz pa sama čepim v tistem mehurčku udobja ter gledam nadaljevanke in jem. Čas je za spremembo."

The Biggest Loser Slovenija | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Boštjan Benedetti je podjetnik, vedno v pogonu, srečno poročen in oče treh otrok. "Nazadnje sem zaradi stave z mamo izgubil 12 kilogramov in zdaj bom dokazal, da zmorem še več."

Henrik Lutz je sin mesarja, ki je, kot pravi, šel že skozi vse diete na svetu ter je od nekdaj ujet v nepretrgan krog hujšanja in pridobivanja kilogramov. "Moj oče je mesar in pojedel sem več mesa, kot ga bo večina ljudi v vsem svojem življenju. Meso sem jedel za zajtrk, malico, kosilo, večerjo. Nikoli se ni zgodilo, da ne bi bilo mesa."

Sabina Čaušević se nostalgično spominja časov, ko je štela 19 pomladi in tehtala peresnih 68 kilogramov. "Želim si lepa oblačila, da bi se lahko v njih dobro počutila. Ljudje, ki me vidijo na cesti, mislijo, da sem debela in da nič ne skrbim zase, a to je moja krivda."

Bojan Papež oz. samo Papež, kot ga kličejo prijatelji, se s čezmerno težo bori, odkar pomni, zadnja leta pa so stvari dokončno ušle izpod nadzora. "Sem, kakršen sem. Medved. Rad bi bil pa srnica."

The Biggest Loser Slovenija | Foto:

Indira Ekić se je s kilogrami borila že kot otrok, vse skupaj pa je ušlo izpod nadzora v času študija, ko se je na mesec zredila tudi za deset kilogramov. "Rada bi nosila kratke hlače, rada bi po plaži paradirala v kopalkah."

Aleksandar Jović si potihoma želi, da bi si končno spet lahko nadel športno-elegantna oblačila in navdušil kakšno pripadnico nežnejšega spola. "Če bi izgubil kakšen kilogram, bi morda dobil kakšno luštno dekle."

Strast Marije Celcer so sladkarije, če se le da, v nočnih urah in med posedanjem pred TV-ekranom. "Sebe vidim kot izmučeno žensko, brez energije. Rada bi se veselila življenja in si zadala še kakšen izziv."

 

Prva oddaja The Biggest Loser Slovenija bo na sporedu že 9. oktobra ob 21.10 na Planet TV, ko se bo začela najtežja preizkušnja letošnje jeseni.

 

Spremljajte The Biggest Loser Slovenija tudi na Facebooku in Instagramu, pridružite se debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.
Ne spreglejte