SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
1,91

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Razbijamo štiri mite o šovu The Biggest Loser Slovenija!

1,91

termometer

The Biggest Loser Slovenija

Zakaj bo drugo sezono vodil novi voditelj? Kaj bo v novi sezoni sploh drugače? Se tekmovalci nekaj mesecev po koncu resničnostnega šova res zredijo nazaj? Kdo je v resnici največji poraženec prve sezone?

Tik pred začetkom druge sezone oddaje The Biggest Looser Slovenija smo govorili še z Lili Rodošek, kreativno producentko tega izjemno popularnega resničnostnega šova pri nas.

Zakaj bo drugo sezono vodil Marko Potrč?

Marko Potrč je že vrsto let obraz Planet TV. Je izkušen televizijec in zagrizen športnik. Glede na to, da se skoraj vsak drugi dan znoji v fitnesu, mu je dobro poznana tudi motivacija, ki je potrebna za zdrav, športen življenjski slog. Marko Potrč je zato logična izbira. Novi, še veliko težji izzivi v drugi sezoni bi bili za prejšnjo voditeljico prevelik zalogaj.

Kdo je v resnici "The Biggest Loser" prve sezone?

Nihče. Od tega šova imajo vsi nekaj. Tekmovalci, ki se uspešno borijo s kilogrami in lastnimi navadami, gledalci in seveda tudi televizija.

Tekmovalci prve sezone BGLS Foto: Planet TV

Edini, ki so v šovu The Biggest Looser Slovenija v resnici izgubili, so nekateri nekdanji sodelavci v produkcijski hiši, ki ustvarja ta resničnostni šov. Iz dveh razlogov. Ker ne bodo sodelovali v drugi, še močnejši sezoni in ker na televiziji ne poznamo prav veliko delodajalcev, ki bi službe ponujali ljudem, ki nimajo odnosa do projekta, pri katerem delajo.

Ali se tekmovalci po koncu šova v resnici zredijo nazaj?

Nekateri. Ljudje smo si različni. Nekateri tekmovalci hitro obupajo nad spremembami, drugi pa nikoli. Do tega trenutka prav vsi tekmovalci iz prve sezone vzdržujejo svojo težo ali pa jo celo še dodatno izgubljajo.

Robi Tašner Foto: Robi Tasner

Tekmovalec prve sezone Robi Tašner je v intervjuju priznal, da se je, odkar je zapustil hišo TBLS, pregrešil le s polovico tortice.

Zgodbe iz tujine so podobne. Olivia Ward, zmagovalka 11. sezone v ZDA, je še danes v odlični formi.

 

 

A post shared by Olivia Ward (@theobird) on

Prav tako Rachel Frederickson. O tej so čez lužo že med oddajo pisali, da izgublja celo preveč kilogramov. Toda Rachel še danes vztraja, da je srečna in zdrava.

Zmagovalec desete sezone Patrick House še danes živi aktivno življenje.

Patrick House

Seveda pa so med kopico tekmovalcev tudi takšni, ki so se po koncu šova spet zredili. Nekateri so pridobili le nekaj kilogramov, spet drugi so pridobili nazaj prav vso težo. Nekateri so torej v šov vstopili, da bi spremenili svoje življenje, spremenili svoj vsakdan. Spet drugi bolj zaradi medijske prepoznavnosti.  

Kaj bo v novi sezoni sploh drugače?

Lili Rodošek

Nova sezona bo zagotovo drugačna. Tekmovalce druge sezone oddaje The Biggest Loser Slovenija že čakajo prenovljena hiša, nova telovadnica, studio in ogromno presenečenj. Naši tekmovalci do zadnjega ne bodo vedeli, kaj jih čaka. Kar zadeva tekmovalce, vam lahko razkrijem, da imamo za vas pripravljeno posebno presenečenje že zelo kmalu. Več vam ne morem razkriti.

Bo za tekmovalce letos res še huje?

Trenerja tudi to sezono ne bosta popuščala, tekle bodo solze. Izzivi bodo težki in zahtevni, lokacije pa atraktivne in zelo skrbno izbrane. Prava paša za oči gledalcev.

Kako ste zadovoljni z novim voditeljem, že znanima trenerjema in novo uredniško ekipo?

V novi sezoni bosta z nami že poznana trenerja Jan in Nataša, saj sta zadovoljila vse okuse v prvi sezoni, zato z veseljem sodelujemo z njima še naprej. Voditelj Marko Potrč je novost in lepa osvežitev za vse nas. Marka ne vidim v vlogi klasičnega voditelja, bo tudi njihov zaupnik, motivator. Marko je odličen športnik, tudi to vam ne bo ušlo. Z ekipo dnevnih urednikov lepo sodelujem, po mojem mnenju so odlični in vedo, kaj od njih pričakujem, hkrati pa vedo, da imajo vso mojo podporo.

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 39
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin