Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
10. 10. 2017,
10.50

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15

Natisni članek

Planet TV

Torek, 10. 10. 2017, 10.50

6 let, 6 mesecev

Premiera The Biggest Loser Slovenija z odlično gledanostjo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15

Premierni del šova The Biggest Loser Slovenija je bil najbolj gledana zabavna oddaja med ženskami (18 – 54 let) v tem terminu. Že nocoj ob 21.10 si bodo lahko gledalci in gledalke na Planet TV ogledali čustvene življenjske zgodbe naslednjih tekmovalcev.

The Biggest Loser Slovenija | Foto:

Premierna oddaja The Biggest Loser Slovenija je imela v ciljni skupini gledalk v starosti od 18 in 54 let raiting 10,08 %, delež omenjene ciljne skupine gledalk pa je bil 26,14. To je bila v svojem terminu predvajanja najbolj gledana zabavna oddaja v ciljni skupini žensk med 18. in 54. letom. Raziskavo gledanosti je opravila agencija AGB Nielsen Media Research na ciljni skupini žensk v starosti od 18 do 54 let, v deležu gledalcev v živo in z zamikom na isti dan.

Oddaja The Biggest Loser Slovenija nam ponuja vpogled v težave ljudi s prekomerno težo in nas spodbudi k bolj zdravem, pa tudi bolj strpnem življenju. V prvem delu smo spoznali pet tekmovalcev, lepotico in sestro aktualne mis Universe Indiro, delavnega Bojana, Mojco, ki si želi zanositi, zapriseženega samca Kristjana in najstarejšo tekmovalko Marijo.

The Biggest Loser Slovenija ni le šov, v katerem tekmovalci hujšajo in se spodbujajo k bolj zdravemu življenju, ampak je tudi oddaja, ki razkriva življenjske zgodbe posameznikov. Te so pogosto zaznamovanje z zavrnitvami, težkimi preizkušnjami in tudi tragičnimi dogodki. Sodelujoči si želijo predvsem druge priložnosti v življenju in šov The Biggest Loser Slovenija jim ponuja vsa orodja za nov začetek – ekipo strokovnjakov, ki bdi nad njihovim napredkom in jih motivira na poti do bolj  zdravega in polnejšega življenja. The Biggest Loser Slovenija tekmovalcem in tekmovalkam ponuja možnost za nov začetek. Na njihovi poti jih lahko spremljate na Planet TV, ta teden od ponedeljka do četrtka ob 21.10, v petek in soboto pa ob 20. uri.

 

Spremljajte The Biggest Loser Slovenija tudi na Facebooku in Instagramu, pridružite se debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.
Ne spreglejte