Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
5. 3. 2023,
12.45

Osveženo pred

2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

The Biggest Loser Slovenija Planet TV

Nedelja, 5. 3. 2023, 12.45

2 meseca

Pogoji za sodelovanje v oddaji The Biggest Loser Slovenija

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
TBLS | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Predmetni pogoji za sodelovanje predstavljajo splošne pogoje in določila glede sodelovanja posameznikov pri kandidaturi za oddajo The Biggest Loser Slovenija. Posameznik z oddajo prijavnice (v nadaljnjem besedilu: prijavni obrazec) za sodelovanje v oddaji The Biggest Loser Slovenija (v nadaljnjem besedilu: kandidat) potrjuje, da je seznanjen s predmetnimi pogoji ter izrecno potrjuje, da razume ter soglaša z vsemi spodaj navedenimi določili.

Obveznosti in zagotovila kandidata ter pogoji kandidature

a.) Kandidat oziroma kandidatka (v nadaljnjem besedilu: kandidat) jamči, da so podatki v izpolnjenem prijavnem obrazcu resnični in popolni ter prevzema vso odgovornost za škodo, ki bi jo družbi Planet TV d.o.o. in drugim osebam lahko povzročili napačni podatki.

b.) Kandidat jamči, da podatki, fotografije in videi, ki jih je predložil v prijavnem obrazcu, ne posegajo v pravice tretjih oseb in zlasti ne v avtorske pravice tretjih oseb. V primeru, da bi bila družba Planet TV ali producent predmetne oddaje ali druge osebe, tožene zaradi kršenja avtorskih pravic ali drugih pravic v zvezi s kandidatovim prijavnim obrazcem, se kandidat zavezuje vsem osebam poravnati vso nastalo škodo.

c.) Kandidat podaja izrecno soglasje, da lahko družba Planet TV oziroma druge osebe, ki v najširšem smislu sodelujejo pri izvedbi oddaje, stopijo v stik s kandidatom v zvezi s čimerkoli glede oddaje, in sicer tako po telefonu, prek e-pošte in/ali SMS-u, ki jih je navedel v prijavnem obrazcu.

d.) Prijava v oddajo kandidatu ne zagotavlja mesta v oddaji. Kandidat razume, da Planet TV skupaj s producentom samostojno izbereta osebe, ki bodo sodelovale v oddaji.

e.) Kandidati, mlajši od 18 let, morajo za prijavo v oddajo pridobiti ter k prijavi predložiti pisno soglasje staršev. Kandidati iz prejšnjega stavka, ki soglasja staršev ne pridobijo in predložijo k prijavi v oddajo, ne morejo biti del oddaje, ne glede na to, ali so izbrani tekom izbirnega postopka.

f.) Družba Planet TV bo predložene osebne podatke obdelovala in hranila skladno z Izjavo o varstvu osebnih podatkov.

g.) Predmetni pogoji so za kandidata pravno zavezujoči. O morebitni spremembi pogojev bodo kandidati ustrezno obveščeni.

Ne spreglejte