SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
5,14

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Od težaka do junaka

Nenavadna grožnja Jasni Kuljaj: Vso te bom "pošprical"! #video

5,14

termometer

Od težaka do junaka

Za komentatorskim omizjem v oddaji Od težaka do junaka je vedno zelo zabavno. Tokrat se je osebni trener Andrej Milutinovič obregnil ob delovno vnemo voditeljice Jasne Kuljaj na skupnih treningih v fitnesu.

Za tekmovalci v šovu The Biggest Loser Slovenija je zelo naporen tedenski izziv. Vsak izmed tekmovalcev je namreč moral držati breme, ki ga je izbral. Eden od tistih, ki so svoje zmožnosti precenili, je bil tudi Cristian in na pomoč mu je morala priskočiti celo zdravniška ekipa.

The Biggest Loser Slovenija Planet TV V šovu je morala posredovati nujna zdravniška pomoč #video

V komentatorski oddaji Od težaka do junaka je glede omenjene situacije voditeljico Jasno Kuljaj najbolj zanimalo to, s kakšnim sprejem so reševalci pomagali Cristianu, Andreja Milutinoviča pa je vprašala tudi, zakaj tega spreja ne uporablja zanjo, ko na njegovih treningih trpi hude muke.

Ob njegovem nepričakovanem odgovoru pa tudi sama ni mogla zadrževati smeha. Več v spodnjem videu:

Komentatorsko oddajo Od težaka do junaka si na Planetu lahko ogledate ob torkih, sredah in sobotah po oddaji The Biggest Loser Slovenija.
Šov The Biggest Loser Slovenija lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.
Od težaka Planet TV Željkić Jasni: Ti si še bolj pokvarjena kot kebab! #video The Biggest Loser Slovenije Planet TV Željkić šokiral: Meni gre Saša Lendero na živce! #video The Biggest Loser Slovenije Planet TV Indira o svojem oprsju: Včasih je bilo polno, zdaj je izpraznjeno #video

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 19
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin