Nataša od Indire pričakuje še več #video

Nataša je v tem tednu skušala iz Indire iztisniti kar največ, a je bila vseeno razočarana, da ne stori še koraka dlje in pokaže, koliko v resnici zmore. Trdi treningi so se ji še kako obrestovali, saj je naravnost blestela na petkovem tehtanju.

Nataša od Indire pričakuje še več #video
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • WhatsApp
  • Messenger
  • Messenger

Indira nikoli ni skrivala, da obožuje treninge pri Janu, in ko je na začetku tedna videla, da bo morala trenirati z Natašo, je bila vse prej kot navdušena. Na treningih se ji je večkrat upirala, po treningih pa je bila vse prej kot dobro razpoložena.

[video: 67138 / ]

"Ne vem, kaj Nataša želi doseči s temi treningi, ko mi ves čas govori, da ne dajem vsega od sebe. Če misli, da to pozitivno vpliva name, se zelo moti," je bila po treningu povsem na tleh Indira. "Na trening sem prišla super dobre volje, po treningu pa sem povsem poklapana."

Nataša, ki je z Indiro začela trenirati šele v zadnjih tednih, vidi, da ima še veliko rezerve in ji močno zameri, da se ne potrudi bolj. "Indira me negativno preseneča. Ona se dejansko ves čas 'špara'," je bila razočarana Nataša. "Ne sprejema dobro tega, da ji karkoli povem, ne sprejema dobro, da se jo prižene čez meje, ne sprejema dobro, da povzdigneš glaš, v bistvu ničesar ne sprejema."

Indira si v novem tednu zagotovo želi trenirati z Janom, pa se ji bo želja uresničila?

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV, sledi pa komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Sorodne vsebine

Komentarji

1
  • rododendron / 05.01.2018. ob 21:38

    Šlepala si se , marš, zdej si pa ponosna. Na kaj le ? Blonda neumna. S Henrikom sta glih za skup, oba prismojena. Zasrala si se veliki večini gledalcev in pokazala svo nagnusni značaj!!!!

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano