SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
0,23

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Maja v Gardalandu doživela hudo ponižanje #video

0,23

termometer

Maja Cimermančič
Foto: Planet TV

V tretji oddaji The Biggest Loser Slovenija se je predstavila tudi Maja Cimermančič, ki se je pred časom bridko zjokala, ko so ji sredi Italije povedali, da je za obisk zabaviščnega parka predebela.

Majina težava je dnevna rutina. Čeprav je brezposelna, vstaja zgodaj, saj jo k temu prisili njen štirinožni prijatelj. A ker nima česa početi, se nato najraje znova zavije v odeje in potegne spanec vse tja do enajste. Mladosti se spominja po kupih sladkarij, ki so jo obdajali, in po tem, da s svojimi oblinami nikoli ni bila zadovoljna.

Kljub vsemu pa spada med odločne ženske; ukvarja se s potapljanjem, na svojem pasu ima že veliko potopov, najbolj pa je ponosna, da je premagala strah pred javnim nastopanjem. In zdaj so na vrsti kilogrami. Da bo končno lahko oblekla belo opravo neveste in pred oltar stopila s svojim izbrancem.

 

[video: 65395 / ]

 

Najtežji trenutek je doživela v Gardalandu, ko so ji dejali, da se varnostno varovalo ne more zapreti. "Vsi so pogledali vame in vsi so točno vedeli, za kaj gre," je težke trenutke s solzami v očeh opisovala čustvena Maja.

 

[video: 65396 / ]

 

Maja sanja o beli obleki in o tem, da bi bila nekoč mamica. Do tam jo čaka še kar nekaj kilometrov, saj se zaveda, da bo morala najprej urediti težave s kilogrami, ki se ji nabirajo že vse življenje. A zdaj je odločena, njena motivacija je močnejša kot kdajkoli prej. Zdaj je prišel njen čas in v šovu The Biggest Loser Slovenija si želi priti vse do konca.

 

[video: 65397 / ]

Spremljajte The Biggest Loser Slovenija tudi na Facebooku in Instagramu, pridružite se debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin