SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
0,72

termometer

  • Messenger
  • Messenger
The Biggest Loser Slovenija

Jutri bo na sporedu prva izločilna oddaja #video

0,72

termometer

Prvi teden je za nami, kako uspešni so bili tekmovalci, pa bo znano v jutrišnji prvi izločilni oddaji The Biggest Loser Slovenija.

The Biggest Loser Slovenija Za tekmovalci šova The Biggest Loser Slovenija je prvi teden, ki je minil v znamenju novosti. Od razvrščanja v skupine do privajanja drugačnemu in predvsem bolj zdravemu načinu življenja. Pri prvem treningu so dali tekmovalci vse od sebe, nič drugače pa ni bilo niti na prvem izzivu.  

The Biggest Loser Slovenija Tu so se tekmovalci pomerili v treh izzivih, kjer so morali opraviti čim več ponovitev. Največ težav jim povzročala tako imenovana medvedja hoja, a se kljub temu niso dali. Pri igri je blestel predvsem Andraž, ki je po besedah njegove trenerke Nataše šel celo čez sebe.

The Biggest Loser Slovenija

"Pri teh kilogramih je tak dosežek neverjeten," sta se tudi sicer strinjala trenerja. Na koncu so rdeči za deset točk premagali modre, slednji pa so bili primorani priznati poraz. Za nagrado so si rdeči poleg obiska wellnessa pridobili še minus tri kilograme na izločilnem skupinskem tehtanju, ki bo v jutrišnji studijski oddaji. Tekmovalci so pred prvim tehtanjem že na trnih, koliko kilogramov jim je uspelo izgubiti v prvem tednu, pa bo znano že jutri ob 20. uri na Planetu.

Oddaja je na sporedu od ponedeljka do srede ob 21. uri in ob sobotah ob 20. uri.
Šov The Biggest Loser Slovenija lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite razpravi z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.
The Biggest Loser Slovenija Planet TV To je razlog, da je tekmovalec neutolažljivo jokal #video #foto The Biggest Loser Slovenija Planet TV Nerodno: med plavanjem izgubila kopalke in razgalila zadnjico #video Od težaka do junaka Planet TV Indira drzno dvignila majico in pokazala izklesano telo #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 105
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin