SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
1,32

termometer

  • Messenger
  • Messenger
The Biggest Loser Slovenija

Je Valter res obupal in želi zapustiti šov?

1,32

termometer

The Biggest Loser Slovenija

Valter v zadnjih dneh kaže povsem drug obraz. Sotekmovalci so prepričani, da je že obupal in da želi domov, čeprav na glas tega noče priznati.

The Biggest Loser Slovenija Planet TV Prepiri in nesoglasja v rdeči skupini #video

Na začetku prvega treninga novega tedna je Nataša nekaj časa posvetila Valterju, saj je začela opažati, da ni več tako zagnan, kot je bil prej. Videoklic, ki ga je opravil z družino, naj bi mu pomagal dvigniti motivacijo, a Gaja je prepričana, da Valter z glavo ni pri treningih, ampak pri svojih domačih. Po njenem mnenju za zdaj samo noče na glas povedati, da si želi domov.

Tudi trenerka Nataša je povedala, da so trenutki v šovu, ko se človek bori sam s sabo, razumljivi, in da pa se takrat pokažejo tudi prave osebnostne lastnosti.

Več o tem, ali bo Valterju vendarle uspelo prebroditi krizo in vztrajal v šovu, pa v nocojšnji oddaji The Bioggest Loser Slovenija ob 21. uri na Planetu.

Oddaja je na sporedu od ponedeljka do srede ob 21. uri in ob petkih ob 20. uri.
Šov The Biggest Loser Slovenija lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite razpravi z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.
  The Biggest Looser, izločanje 22. marec Planet TV Denis: Imam igralske ambicije #video #intervju The Biggest Loser Slovenija Planet TV Denis izpolnil obljubo in postal kratkolasec #video The Biggest Loser Slovenija Planet TV Šov zapušča Denis #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin