SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
1,23

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Od težaka do junaka

Jasna Kuljaj: Smeh v postelji ni nikoli pomenil dobrega seksa #video

1,23

termometer

The Biggest Loser Slovenija

Belma je v komentatorski oddaji Od težaka do junaka razkrila opaženo dogajanje med Gregorjem in Gajo, voditeljica Jasna Kuljaj pa je razkrila svoje izkušnje iz posteljnih aktivnosti.

Zadnja komentatorska oddaja Od težaka do junaka bo na Planetu v petek, 10. maja 2019, po oddaji The Biggest Loser Slovenija. Ne zamudite! 

V zadnji oddaji Od težaka do junaka sta bili gostji tik pred finalom izpadli tekmovalki Pia in Belma. Komentatorje in voditeljico pa so zanimali predvsem odnosi med tekmovalci v hiši v času šova. Še posebno so se kakopak poglobili v temo odnosa in dogajanja med Gajo in Gregorjem. Belma je dejala: "Slišalo se je, kot da bi skakala z ene postelje na drugo, veliko pa je bilo tudi smeha." Ob tem se je svojih posteljnih aktivnosti spomnila tudi Jasna in svoje izkušnje delila brez dlake na jeziku. Kaj je povedala?

Šov The Biggest Loser Slovenija lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.
The Biggest Loser Slovenija Planet TV Andrej šokiral: Tako velike prsi imajo njegove znanke! #video The Biggest Loser Slovenija Planet TV Jih bo Jasna doma slišala? Tako sočno je pokomentirala svojega tasta #video

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin