SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
5,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Od težaka do junaka

Jih bo Jasna doma slišala? Tako sočno je pokomentirala svojega tasta #video

5,02

termometer

The Biggest Loser Slovenija

Bo Jasna Kuljaj doma slišala kakšno krepko? V oddaji Od težaka do junaka je namreč brez dlake na jeziku pokomentirala tasta, medtem ko sta Andrej in Željkić Sebastjana zasliševala o življenju z Brazilko.

"Govori veliko lepše kot moj tast, ki je v Sloveniji že veliko več let kot gospodična iz Brazilije," je z izjavo presenetila voditeljica oddaje Od težaka do junaka Jasna Kuljaj po tem, ko sta se komentatorja Željko Čakarević - Željkić in Andrej Milutinovič razgovorila o Sebastjanovi ženi Monici, ki prihaja iz Brazilije. Tema o Brazilkah je zanimala tudi komentatorja, ki sta nocoj izločenega Sebastjana zaslišala celo o morebitnem ženinem ljubosumju. Kaj je o ženi in Brazilkah razkril Sebastjan?

Komentatorsko oddajo Od težaka do junaka si na Planetu lahko ogledate ob torkih, sredah in petkih po oddaji The Biggest Loser Slovenija.
Šov The Biggest Loser Slovenija lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.
The Biggest Loser Slovenija Planet TV Jasna v dvomih: So res vsi otroci njegovi? #video The Biggest Loser Slovenija Planet TV Andrej šokiral: Tako velike prsi imajo njegove znanke! #video The Biggest Loser Slovenija Planet TV Jasna Kuljaj o svojem oprsju: Počutim se rahlo "švoh" #video

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin