SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
6,99

termometer

  • Messenger
  • Messenger
The Biggest Loser Slovenija

Gregor v objemu druge: je Gaja že pozabljena? #foto

6,99

termometer

The Biggest Loser Slovenija
Foto: Facebook

Tekmovalec tretje sezone šova The Biggest Loser Slovenija Gregor Horvat je v šovu nase opozoril predvsem s tem, da so v hiši med njim in finalistko šova Gajo Rozman preskakovale ljubezenske iskrice. Kaj pa se z "golobčkoma" dogaja po koncu šova? Vse kaže, da so se strasti ohladile, saj smo Gregorja že ujeli v objemu druge.

The Biggest Loser Slovenija Planet TV Belma o dogajanju med Gajo in Gregorjem: Ponoči so škripale postelje ... #video

Gregor Horvat je pred dnevi na Facebooku objavil fotografijo, na kateri ga vidimo v objemu črnolase Monike. Glede na to, da je 30-letnik k fotografiji pripisal "Denis Prajndl hvala, da si mi predstavil", lahko sklepamo, da se je "parček" spoznal po zaslugi Kamničanovega sotekmovalca iz šova.

Pod objavo so deževali všečki in čestitke, oglasili pa so se tudi mnogi znani obrazi šova The Biggest Loser Slovenija. Med drugim Henrik Lutz, ki je zapisal: "hahaha Gaja je že pozabljena, punce postavte se v vrsto".

The Biggest Loser Slovenija Foto: Facebook

Svoje pa je dodal tudi finalist druge sezone šova Blaž Hudelja, ki je Gregorja v zadnjih dneh pogrešal na skupnih treningih: "Da, sej zato te ni na fitnesu že par dni."

The Biggest Loser Slovenija Foto: Facebook

Finalistka šova Gaja Rozman, ki se pospešeno pripravlja na FINALNO ODDAJO, ki bo v petek, 10. maja, na Planetu, pa se na Gregorjevo objavo ni odzvala.

The Biggest Loser Slovenije Planet TV Gaja do velike spremembe še pred velikim finalom #foto
FINALNA ODDAJA letošnje krajše sezone šova The Biggest Loser Slovenija bo v petek, 10. maja 2019, ob 21. uri. Ne zamudite!
Šov The Biggest Loser Slovenija lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite razpravi z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO. 
The Biggest Loser Slovenija Planet TV Ferid, Cristian in Gaja so finalisti letošnje sezone šova The Biggest Loser Slovenija #video The biggest loser slovenija Planet TV Tako je bila videti trenerka Nataša Gorenc pred 20 leti #foto

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin