SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
2,43

termometer

  • Messenger
  • Messenger
The Biggest Loser Slovenija

Enoglasna odločitev tekmovalcev: Prva odhaja domov Vesna

2,43

termometer

The Biggest Loser Slovenija

Za nami je prva izločilna oddaja The Biggest Loser Slovenija, kjer so tekmovalci enoglasno določili, da šov zapušča Vesna.

"To je v popolnem nasprotju s tem, kar so govorili ves teden, kako so se do mene obnašali in me sprejemali," so bile prve besede Vesne po tem, ko so se tekmovalci njene modre ekipe odločili, da zapušča šov.

The Biggest Loser Slovenija

Belma, Sebastjan in Christian so bili sicer precej v dilemi, ali se odločiti za najstarejšo tekmovalko ali za Pio, ki je sicer izgubila najmanj kilogramov ter se skupaj z Vesno znašala na glasovanje za izločitev. Na drugi strani pa četrti član modre ekipe Denis z odločitvijo, komu podariti drugo možnost, ni imel nikakršne dileme.

The Biggest Loser Slovenija "Dvomim, da so bile Vesnine solze na odločanju iskrene. Kot nečustven človek vidim take scene kot zaigrane," je pojasnil Denis, ki je imel sicer z Vesno že od samega začetka precej zapletov in nesoglasij.

The Biggest Loser Slovenija Modri so v prvem tednu skupaj izgubili 32,5 kilograma, kar predstavlja 4,31 odstotka njihove telesne teže, rdeči pa 39,6 kilograma, kar je pomenilo 4,95 odstotka izgube.

The Biggest Loser Slovenija Od številke so sicer odšteli še tri kilograme, ki so jih rdeči dobili za nagrado ob zmagi pri prvem izzivu. Nataša je bila nad svojimi varovanci navdušena, še posebej pa je vse skupaj presenetil Valter, ki je v samo tednu dni izgubil neverjetnih 11,7 kilograma, kar je pomenilo 7,66 odstotka njegove teže.

Oddaja je na sporedu od ponedeljka do srede ob 21. uri in ob sobotah ob 20. uri.
Šov The Biggest Loser Slovenija lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite razpravi z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.
The Biggest Loser Slovenija Planet TV Čustveno dogajanje je v jok spravilo celo Jasno Kuljaj #video The Biggest Loser Slovenija Planet TV Nocoj bodo v oddaji jokali tudi moški The Biggest Loser Slovenija Planet TV So tekmovalci uporabljali skrajne metode že pred prvim tehtanjem?

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 222
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin