SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
1,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger
The Biggest Loser Slovenija

Nocoj bodo v oddaji jokali tudi moški

1,02

termometer

The Biggest Loser Slovenija

Nocoj ob 20. uri bo na Planetu prva sobotna izločilna oddaja, ki jo tekmovalci že nestrpno pričakujejo. "Po eni strani komaj čakamo, da izvemo, kaj nam je uspelo narediti v enem tednu, saj so bili ti dnevi neverjetno naporni in smo se trudili po najboljših močeh. Po drugi strani pa nas je strah, kdo od nas bo moral kot prvi zapustiti šov," so pred oddajo povedali tekmovalci.  

"Prvi teden je največja preizkušnja, saj se za tekmovalce vse začenja na novo: nova poznanstva, novo okolje, spremenjene prehranjevalne navade, predvsem pa popolnoma drugačen dnevni tempo," pravita trenerja Jan in Nataša, ki kljub temu potihoma stiskata pesti vsak za svojo ekipo.

The Biggest Loser Slovenija Zaradi sobotnega izziva je sicer pred prvim sobotnim tehtanjem v rahli prednosti rdeča ekipa, ki si je z zmago na izzivu, kjer so tekmovalci morali s čim več ponovitvami opraviti tri težke vaje, dobila minus tri kilograme prednosti na odločilnem tehtanju.

The Biggest Loser Slovenija

Sicer pa današnja oddaja ne bo prinesla le prvih vpogledov v stanje na tehtnici, ampak tudi številne solze. Jokala pa ne bodo le dekleta, ampak tudi fantje. Bodo razlog čustva, jeza, zamere, kdo se je v prvem tednu odrezal najslabše in kdo se je najbolj "zameril" tekmovalcem, boste izvedeli že nocoj.

Oddaja je na sporedu od ponedeljka do srede ob 21. uri in ob sobotah ob 20. uri.
Šov The Biggest Loser Slovenija lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite razpravi z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.
The Biggest Loser Slovenija Planet TV So tekmovalci uporabljali skrajne metode že pred prvim tehtanjem? The Biggest Loser Slovenija Planet TV Jan odločno: Gnal jih bom do mej in še čez The Biggest Loser Slovenija Planet TV To je razlog, da je tekmovalec neutolažljivo jokal #video #foto

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 113
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin