SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
0,15

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Aleksandar: Sem simpatičen "bucek", želim pa biti samo simpatičen #video

0,15

termometer

Aleksandra Jović
Foto: Planet TV

V tretji oddaji The Biggest Loser Slovenija se je predstavil tudi Aleksandar Jović, ki ima s težo težave že vse življenje. Pogletje si, kakšna je njegova zgodba.

Kdor misli, da se s 160 kilogrami ne da tekati po igrišču, naj si ogleda Aleksandra, ki igra nogomet v domači tretji ligi. Zato so nad idejo, da bo poskusil postati The Biggest Loser, najbolj navdušeni njegovi soigralci, sodelavci v službi in seveda domači. Čorba, kot ga kličejo, je namreč izjemno družaben človek, ki ima jasno začrtane cilje za prihodnost. Potihoma si želi, da bi si končno spet lahko nadel športno-elegantna oblačila in navdušil kakšno pripadnico nežnejšega spola. Žena in otroci so namreč njegova druga največja želja. In če že naštevamo, ko bo zbral dovolj denarja, bo v svojem mestu odprl fitnes.

Aleksandar je zagrizen nogometaš in do zdaj ga kilogrami niso ovirali, zdaj pa se je odločil, da si želi še dolgo časa igrati nogomet. Da bi si to željo uresničil, bo naprej treba shujšati.

 

[video: 65392 / ]

 

Aleksandar je v šali dejal, da ima težave s kilogrami že od rojstva, kasneje pa so se le še bolj nabirali. Zelo rad se druži s prijatelji in takšna druženja seveda vključujejo tudi hitro hrano. V šali doda, da se zredi že samo, če pogleda kozarec vode.

 

[video: 65393 / ]

 

Želi si seveda zmagati in če mu bo to uspelo, potem bo v domačem kraju odprl fitnes studio in tako še drugim pomagal shujšati.

[video: 65394 / ]

Spremljajte The Biggest Loser Slovenija tudi na Facebooku in Instagramu, pridružite se debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin