Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
28. 12. 2020,
14.45

Osveženo pred

3 leta, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,06

Natisni članek

Pri Črnem Petru Planet TV

Ponedeljek, 28. 12. 2020, 14.45

3 leta, 3 mesece

Pri Črnem Petru

Ustvarjalci razkrivajo: Obeta se veliko novosti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,06
Pri Črnem Petru

S sobotno oddajo Pri Črnem Petru se je iztekla že tretja sezona zabavne glasbene oddaje Pri Črnem Petru, v kateri so gledalce razveselili z napovedjo, da bodo na Planetu lahko spremljali tudi četrto, v kateri se v gostilni obetajo tudi nekatere večje spremembe.

Pri Črnem Petru
Planet TV Ustvarjalci oddaje Pri Črnem Petru sporočili veselo novico #foto

Prilagoditve so del našega vsakdana, so povedali ustvarjalci oddaje Pri Črnem Petru, in nič drugače ne bo niti v četrti sezoni. Zaupali so nam, da nas v gostilni tokrat čakajo velike spremembe in še bolj zanimive vsebine. Ob vprašanju, kaj vse bo novega, pa za zdaj ostajajo še skrivnostni.

Letošnje leto je bilo posebno tudi v televizijski produkciji

Po besedah direktorice Pamervision produkcije Saše Seliškar Rojc in producenta Tomaža Lehpamerja je tretja sezona oddaje Pri Črnem Petru prinesla kar nekaj sprememb.

"Nova realnost, v kateri smo se znašli, je od nas zahtevala prilagoditev snemanj epidemiološkim razmeram. Usklajena ekipa ustvarjalcev je združila moči in v naprej posnela dobršen del oddaj, a kljub temu ostala zvesta svojim načelom ter gledalkam in gledalcem in v vsaki oddaji postregla z najbolj priljubljenimi izvajalci v danem trenutku," je povedala Saša.

Junaki gostilne Pri Črnem Petru | Foto: Junaki gostilne Pri Črnem Petru

Ustvarjalci so se morali podrediti danim pogojem in zmožnostim ter včasih tudi malo "čarati". Pri Črnem Petru jim je uspelo skoraj nemogoče. Spomladi, ko je epidemija vse skupaj presenetila, so našli odlično zamisel in se podali v naravo, kjer so posneli štiri unikatne pravljične oddaje. Jesen je navidezno sprva prinesla izboljšave, čemur pa je sledil drugi val epidemije, zato so morali oddaje snovati na drug način.

Pri Črnem Petru
Planet TV Voditeljica razkrila zabavno podrobnost iz zakulisja oddaje

"Glasbeniki niso imeli stikov z igralci, vse igrane prizore pa smo snemali na način, da je vsak igralec odigral svoj del čisto ločeno od drugih, nato pa smo jih v montaži spretno zlepili skupaj. To je zahtevalo veliko zbranosti od vseh protagonistov. Tudi scenaristične prilagoditve so bile intenzivnejše kot kadarkoli prej." 

"Ko je bil scenarij že dokončan, smo dostikrat tik pred snemanjem dobili nove informacije, kaj smemo in česa ne. In pisanja smo se nato morali lotiti skorajda od začetka. Nekateri glasbeni gostje so tudi zboleli, zato smo iskali nadomestila tako rekoč čez noč. A uspelo nam je, ker smo v treh sezonah, ki so za nami, postali pravzaprav družina, ki razmišlja enako in ki se ne vda. Želim nam še veliko sezon, pa tudi gledalcem lahko v našem skupnem imenu obljubim, da bodo v novem letu lahko še vedno z nami," je zaključil producent Tomaž Lehpamer.

Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
filmi na planetu
Planet TV Skok v novo leto na Planetu
Kdo si ti
Planet TV V Slovenijo prihaja šov v maskah
Klepet ob kavi
Planet TV Voditeljica: Božič je najpomembnejši praznik v letu!
 
Ne spreglejte