SiolNET. Planet TV Pri Črnem Petru
1,70

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Pri Črnem Petru

Ste vedeli, da se je humorist včasih preživljal tudi s tem?

1,70

termometer

V vsaki oddaji Pri Črnem Petru, ki je na sporedu ob sobotah ob 20. uri na Planetu, o posebnem gostu slišimo štiri zanimive trditve, od katerih je neresnična samo ena, ob koncu oddaje pa gledalci izvedo, katera. Na strani družbenega omrežja Facebook Pri Črnem Petru smo gledalcem postavili podoben izziv in zapisali štiri trditve o Boštjanu Megliču, ki v oddaji nastopa v vlogi poštarja Peške. Priljubljeni humorist, ki dela tudi kot radijski voditelj, nam je med drugim razkril, da je včasih kruh služil v sosednji Avstriji.

Pri Črnem Petru Planet TV Priljubljeni humorist dočakal veselo novico#foto

Boštjan je delal kot serviser motornih žag in vrtnih kosilnic.

"Res je. Delal sem kot serviser motornih žag in vrtnih kosilnic čez mejo v sosednji Avstriji."

Pri Črnem Petru Planet TV Se ga spomnite? Tokrat bo nastopil Pri Črnem Petru. #video

Ko je bil Boštjan otrok, se njegovi počitniški podvigi ponavadi niso najbolje končali. 

"Res je, med počitnicami se me je držala precejšnja smola. Najprej sem padel z drevesa in si zlomil obe zapestji. Na srečo je bilo to bolj proti koncu počitnic, mavec pa sem imel kar dva meseca. Naslednjič pa sem hodil bos po reki in se močno porezal, zato sem dobil šive med prsti na nogi. Potem sta oče in mama prevzela oskrbovanje planinske koče in izkazalo se je, da je bilo v hribih zame bolj varno. Je pa res, da sem se tam naučil veliko neumnosti in pripovedovati šale (smeh, op. p.)."

Boštjan Meglič znan tudi kot poštar Peška | Foto: Ana Kovač Boštjan Meglič znan tudi kot poštar Peška Foto: Ana Kovač

Boštjan je bil v mladosti aktiven pionir in mladinec.

"Res je. V mladosti sem bil aktiven pionir in mladinec. Kar trikrat sem se udeležil Delavnih brigad in dvakrat celo dobil naziv naj brigadirja."

Jasna Kuljaj Planet TV Poglejte, kako je bila videti Jasna Kuljaj pred 10 leti #foto

Boštjan je vzdevek Peška dobil, ker je na sošolce rad "streljal" s peškami češenj.

"Ta pa ni resnična. Vzdevek sem dobil po starejšem bratu Alešu, ki so mu govorili Aleška Peška. Nato se je ta vzdevek prijel še mene in tudi najinega mlajšega brata. Vseeno pa lahko rečem, da sem vzdevek jaz najbolje unovčil (smeh, op. p.)."

Priljubljeni poštar Peška bo z nami tudi v nocojšnji oddaji Pri Črnem Petru, ki bo na sporedu ob 20. uri na Planetu, kjer bomo štiri zanimive trditve slišali o pevki Tanji Žagar, ta bo v oddaji predstavila tudi dve svoji skladbi. Po oddaji Pri Črnem Petru ob 22. uri nas bo v odličen večer zapeljala domišljijska romantična drama Charlie (Charlie St. Cloud) z Zacom Efronom v glavni vlogi. 

Sebastian Hočem to nazaj 2020 Planet TV Na stotine oboževalcev me je v evforiji stisnilo ob steno in skoraj zadušilo Pri Črnem Petru Planet TV Bil je zatreskan v priljubljeno pevko in ji je to pred možem tudi priznal Pri Črnem Petru Planet TV Simpatična voditeljica se je kot otrok rada pretepala s fanti  
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 4
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin