SiolNET. Planet TV Pri Črnem Petru
0,12

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Pri Črnem Petru

Priljubljena skupina bo z novim pevcem premierno predstavila novo pesem #video

0,12

termometer

Poskočni muzikanti, ki so se pred časom razšli s pevcem Dejanom Kranjcem, ker se je ta odločil za samostojno glasbeno pot, imajo novega pevca, ki prav tako sliši na ime Dejan. V oddaji Pri Črnem Petru, ki bo na sporedu ob 19.45 na Planetu, bodo v novi zasedbi premierno predstavili čisto novo pesem.

Exatlon Planet TV Prijavite se na najtežjo televizijsko preizkušnjo

Gledalci sobotne oddaje Pri Črnem Petru bodo tako lahko malce bolje spoznali novega pevca skupine Poskočni muzikanti. Dejan Golob prihaja s Koroške, z glasbo pa se aktivno ukvarja že več kot dvajset let, saj je pred tem nastopal v dveh drugih ansamblih. V oddaji bodo fantje premierno predstavili pesem Usojena, ki je prva skladba skupine v novi sestavi.

Jasna Kuljaj Planet TV Voditeljica presenetila Jožeta Potrebuješa: Najprej je samo "čukasto" gledal #video

Tokratni glasbeni izbor bodo dopolnili Nuša Derenda in Isaac Palma, Alya, Darja Gajšek in Prestiž, ansambel Aplavz, ansambel Andreja Bajuka, Vražji muzikanti in Mladi Dolenjci.

1 / 19
2 / 19
3 / 19
4 / 19
5 / 19
6 / 19
7 / 19
8 / 19
9 / 19
10 / 19
11 / 19
12 / 19
13 / 19
14 / 19
15 / 19
16 / 19
17 / 19
18 / 19
19 / 19

V gostilni pri Črnem Petru Fani nadaljuje s pripravami na kandidaturo za županjo. Naročila je, da ji naredijo kip, vadi govore za svoje volilno telo, Bogomil pa je v svoji vlogi ministra za propaganda vedno bolj nesrečen. Z Martinom se dogovorita, da bosta Fani odvrnila od kandidature. Zapleta se tudi pri Veroniki, ki se je zaljubila v Matica. Kakšna bo njena reakcija, ko bo izvedela skrivnost?

Zabavna glasbena oddaja Pri Črnem Petru je na sporedu vsako soboto ob 19.45 na Planetu. 

Planet Vau Planet TV "Šele ko se je začel poslavljati, sem dojela, da ga imam rada" #video Exatlon Planet TV Razkrivamo eksotično lokacijo, kjer bodo snemali Exatlon Planet Vau Planet TV Pevec o prigodi iz otroštva: sestra ga je lovila z nožem #video
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin