SiolNET. Planet TV Pri Črnem Petru
0,91

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Pri Črnem Petru

Nuša Derenda sploh ni vedela, o čem prepevata #video

0,91

termometer

Šest mesecev so jo ustvarjali, zdaj je izdelek končno končan. Govorimo o novi skladbi Zaljubljena. Slišali pa jo boste lahko tudi v eni od prihodnjih oddaj Pri Črnem Petru.

Nuša Derenda in Isaac Palma navdušujeta z novo skladbo Zaljubljena. To je Nušina prva skladba v ritmih bachate. Ples in zvok, ki sta sicer bolj blizu Isaacu, saj pevec prihaja iz Argentine. Združila sta moči, ko pa ga je Nuša sprva poklicala, je Isaac sprva mislil, da se le šali. "Ona se tako rada šali z mano in me oponaša," nam v smehu razloži. A v pesmi Isaac odpoje tudi del v španskem jeziku, ki pa ga Nuša vse do danes sploh ni poznala. 

O čem pojeta, prisluhnite v spodnjem posnetku.

"Samo da ni kaj pohujšljivega," se je za hip ustrašila Nuša, a jo je Isaac pomiril in dejal, da gre za nekaj lepega. Svoj španski del je prevedel tako: Nuša, zdaj sem pred teboj. In imaš še dve želji.

Pri Črnem Petru Planet TV Pristala je pri sodniku za prekrške #video

To je tako simpatično, pa če bi rekel karkoli, se je odzvala Nuša. Obleka je slovenska, krilo pa je iz Latinske Amerike, je sodelovanje opisal Isaac. 

Za skladbo Zaljubljena sta posnela tudi videospot, v katerem nastopata Nušina prijatelja in imata res dolgoletno zvezo, ki jo sicer tudi predstavljata v spotu. Poročena sta že 50 let in zato tudi izvajalca upata, da se bo ob tej pesmi porodila kakšna nova ljubezen ali pa bo spremljava ob kakšni poroki.

V oddaji Pri Črnem Petru bomo videli tudi novo rubriko, premiere slovenskih pesmi. Prva bo na vrsti že to soboto z Darjo Gajšek, prihodnji teden se bo predstavil Dejan Vunjak in tako si bodo presenečenja sledila vse do poletja. 

Oddaja Pri Črnem Petru vsako soboto ob 19.45 na Planetu. Bodite z nami!
Pri Črnem Petru Planet TV Nismo dobri le za "abrahamčke, porokce in večeras je naša fešta" #video Čuki Planet TV Tako so bili videti Čuki na svojem čisto prvem nastopu #foto Pri Črnem Petru Planet TV To sta o datumu poroke povedala Saša Lendero in Miha Hercog #video  
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin