SiolNET. Planet TV Pri Črnem Petru
0,15

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Pri Črnem Petru

Nocoj se na Planet vrača oddaja Pri Črnem Petru #video

0,15

termometer

Nocoj ob 20. uri se bodo gledalci lahko spet zabavali ob zabavni glasbeni oddaji Pri Črnem Petru. Jasni Kuljaj, natakarici Sofiji, novinarju Regonu, poštarju Peški in gasilcu Sašu se bo tokrat pridružil tudi ljubitelj športnega načina življenja, ki ga bo igral Matjaž Javšnik.

"Jaz sem povsem vznemirjena, čeprav je to že ne vem katera oddaja. Vsakič, preden greš na oder, si napet, saj je vsakič drugo občinstvo, drug scenarij, drugi glasbeniki. To je res vznemirljiv posel in tudi trema je prisotna," je priznala Jasna Kuljaj, ki bo voditeljsko vlogo v novi sezoni prepustila natakarici Sofiji, sama pa se bo preselila za točilni pult.

Pri Črnem Petru Planet TV Jasna Kuljaj voditeljsko vlogo zamenjala za točilni pult

"Po novem imam 'firtah'. Gledala sem plačilne sezname in sem videla, da se trenutno bolj splača biti natakar kot umetnik. To, kar jaz delam, včasih malo blefiram, je oblikovanje besed in to je v tej gostilni očitno manj plačano, zato sem se odločila za menjavo vlog."

Pri Črnem Petru Foto: Bojan Puhek

V novi sezoni pa se bo stalni ekipi pridružil tudi Matjaž Javšnik. "Tretja sezona oddaje Pri Črnem Petru prinaša nekaj novosti. Imeli bomo nov lik. Matjaž Javšnik se nam je pridružil v krasnem liku sodobnega slovenskega športnika, ki ima sicer več na jeziku kot na telesu. In v zvezi s tem se bo seveda marsikaj razpletalo, predvsem zaradi tega, ker niti mi ustvarjalci ne vemo, da ima ta gostilna spodaj tudi klet," pa je razkril Jože Potrebuješ, ki je eden od ustvarjalcev oddaje.

Pri Črnem Petru Foto: Bojan Puhek

Nekoliko manj pa se novega gosta v gostilni veseli novinar Regon, ki ga igra Sašo Đukić. "Zgodila se je naravna katastrofa, nad gostilno smo namreč dobili stanovalca, to je gospod Franci, ki je prišel iz mesta, in on nam bo grenil življenje v vsej sezoni. A potrudili se bomo shajati z njim."

Nova sezona oddaje Pri Črnem Petru se začenja NOCOJ ob 20. uri na Planetu. Ne zamudite!

Pri Črnem Petru Planet TV Jasna Kuljaj razkrila svoje poročne načrte #video Pri Črnem Petru ep09 Planet TV Ob sobotah vas bo odslej zabaval tudi Matjaž Javšnik #video Pri Črnem Petru Planet TV Priljubljeni humorist bo spet postal dedek #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 9
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin