SiolNET. Planet TV Pri Črnem Petru
1,20

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Pri Črnem Petru

Dvojni šok za Jasno Kuljaj #video

1,20

termometer

V soboto ob 20. uri si na Planetu lahko ogledate zabavno glasbeno oddajo Pri Črnem Petru, v kateri glavne junake najbolj zabavne slovenske gostilne čakajo nove prigode. Najtežja naloga bo pred voditeljico Jasno Kuljaj, ki bo imela tokrat prav poseben izziv.

Voditeljico Jasno Kuljaj v naslednji oddaji Pri Črnem Petru čaka kar dvojni šok. Najprej bo izvedela, da je ostala brez natakarice Sofije, nato pa še, da bo gostilno napolnil cel razred maturantov, ki bi svoj maturantski ples radi imeli v gostilni Pri Črnem Petru. Poskrbeti bo treba, da ne bodo žejni in lačni. Več v zgornjem videu.

Ena žlahtna štorija Planet TV Ko igralce med snemanjem premaga smeh #video

Tudi sicer bo oddaja maturantsko obarvana, zato ne bo manjkala tradicionalna četvorka, ki jo bo vodila Mirjam Štucin iz Plesnega studia Novo mesto, junaki gostilne pa bodo ob tej priložnosti nastopili s priredbo skladbe Račke, ki so ji dodali prav posebno besedilo.

Tudi sicer bo na glasbenem odru zelo živahno. Nastopili bodo Rebeka Dremelj z Domnom Kumrom in Mladimi korenjaki, Fehtarji z gosti, Kvatropirci, Bepop, Mark Zebra, Dejan Vunjak, Ansambel Petan in Marjan Petan, Domen Kumer s Timotejem in Gasilski pihalni orkester Loče. Tudi tokrat bodo z nami plesalke Plesnega mesta.

Nekaj utrinkov iz sobotne oddaje si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji:

1 / 19
2 / 19
3 / 19
4 / 19
5 / 19
6 / 19
7 / 19
8 / 19
9 / 19
10 / 19
11 / 19
12 / 19
13 / 19
14 / 19
15 / 19
16 / 19
17 / 19
18 / 19
19 / 19
Oddaja Pri Črnem Petru je na sporedu v soboto ob 20. uri na Planetu.

Ženska Planet TV Z novo sezono se vrača Ženska Ena žlahtna štorija Planet TV Ena žlahtna štorija ponovno na Planetu Gasilci Planet TV Prijavite se v oddajo Gasilci
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 8
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin