SiolNET. Planet TV Planet Vau
0,04

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Planet Vau

Radijska voditeljica odkrito spregovorila o bulimiji #video

0,04

termometer

V oddaji Planet Vau, ki jo vodi Sanja Grohar, na Planetu pa si jo lahko ogledate vsako soboto ob 18.30, je tokrat sodelovala tudi radijska voditeljica Tanja Kocman. V intervjuju je z Evo Cimbola odkrito spregovorila o prehranski motnji, s katero se je soočala v srednješolskih letih. 

Aljoša Bagola Planet TV Tega o novopečenem fatalnem moškem gotovo niste vedeli #video

Tanja Kocman je novinarki Evi Cimbola v oddaji Planet Vau razkrila, kaj je najtežji kos prtljage, ki jo spremlja na potovanju skozi življenje. "Mislim, da je to moja ljubezen do sebe oziroma samozavest. V mojem življenju se je namreč vse vrtelo okrog tega, da sem debela," je priznala Tanja.

"Tudi ko sem začela delati v medijskem svetu, je to vedno predstavljalo oviro za nekaj. Morda pa sem si jo v glavi ustvarila kar sama, saj sem si dostikrat rekla, da mi nekaj ni uspelo, ker sem debela."

Pixie Lott, Gordana Grandošek Whiddon Planet TV Slovenska plesalka prijateljuje s to glasbeno zvezdnico #video

Radijska voditeljica je odkrito spregovorila o tem, da se je v srednji šoli spopadala z bulimijo. "To je bilo grozno obdobje. Jedla sem zelo malo, še tisto, kar sem pojedla, pa ni dolgo ostalo v meni. Posledično sem postala zelo suha, ampak meni se nikoli ni zdelo dovolj. Lagala sem o tem, da sem jedla, tako doma kot prijateljem, nosila pa ohlapna oblačila, da se moja suhost ni videla."

Takrat je bila njena mama tista, ki ji je najbolj stala ob strani, ji nudila brezpogojno podporo ter jo na neki način rešila pred sabo. Več v zgornjem videu.

Magazinska oddaja Planet Vau je na Planetu vsako soboto ob 18.30. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.
Raiven, Sara Cirman Briški Planet TV Pevka razkrila, zakaj se je umaknila očem javnosti #video Exatlon Planet TV Po izjemni zmagi niso imeli prevelikega razloga za slavje #video Vrazje dame Planet TV To vražja dama zameri svojemu očetu #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.   

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin