SiolNET. Planet TV Planet Vau
0,36

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Planet Vau

Priljubljeni igralki je med predstavo po nesreči pljunil v obraz #video

0,36

termometer

V oddaji Planet Vau, ki jo boste lahko odslej na Planetu spremljali ob sobotah, je o tem, kaj počne zdaj, ko so gledališča zaprta, o nenavadnih prigodah z odrskih desk in o svojem kuharskem talentu spregovoril odlični slovenski igralec Uroš Smolej. 

Planet Vau Planet TV Planet Vau od zdaj ob sobotah

Čeprav so zaradi epidemije gledališča že dalj časa zaprta, je igralec Uroš Smolej povedal, da mu vseeno ni dolgčas, saj ves čas dela in se trudi biti čim bolj kreativen. Vseeno pa pogreša publiko v dvorani, saj pravi, da je najpomembnejši del  gledališča.

In med predstavami pred publiko se lahko zgodi tudi kaj nepredvidljivega. Igralec je tako razkril, kako je enkrat med predstavo po nesreči pljunil svojo soigralko Ivo Kranjc Bagola in kako je neka gledalka med zelo znanim gledališkim monologom preizkušala njegove živce, ko je hotela neopazno odviti bonbon.

Exatlon Planet TV Prijavite se v novo sezono Exatlona!

Igralec je spregovoril tudi o svojih kuharskih spretnostih, na katere je opozoril z objavami svojih stvaritev na družbenih omrežjih, medtem pa ga je s svojim prihodom presenetil njegov dober prijatelj, glasbenik Matjaž Kumelj. Več v zgornjem videu.

Magazinska oddaja Planet Vau bo odslej na sporedu OB SOBOTAH ob 18.30 na Planetu.
Iščeš pravo ljubezen Planet TV Iščete pravo ljubezen? Prijavite se! Indira Ekic Planet TV "Čutim velik pritisk, ker vse, kar povem, punce vzamejo dobesedno" Planet Vau Planet TV S tem je Harrison Ford presenetil slovenskega igralca #video  
 Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin