SiolNET. Planet TV Planet Vau
0,46

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Planet Vau

Godler razkril, kdo je najbolje oblečen moški na Zemlji #video

0,46

termometer

V oddaji Planet Vau z voditeljico Sanjo Grohar, ki jo na Planetu ujamete vsako soboto ob 18.30, je o svoji strasti do hitrih avtomobilov spregovoril voditelj oddaje Ta teden z Juretom Godlerjem. Jure Godler je med drugim razkril še, kdo je po njegovem mnenju najbolje oblečen moški na Zemlji.

Jure Godler, ki je v teh dneh izdal svoj drugi roman z naslovom Vohun, ki me je okužil, je v svojem življenju preizkusil veliko število avtomobilov. Večinoma športnih dvosedov, kabrioletov in drugih bliskovitih konjičkov na štirih kolesih. "Od vseh, ki sem jih preizkusil, sem spoznal, da mi bolj odgovarjajo malo večje limuzine, ki pa imajo še vedno športni karakter," je povedal Jure in kot primer pokazal na svojega jaguarja. Dodal, da so avtomobili njegov hobi in da je to zanj ob natrpanem urniku, v katerem veliko časa preživi za računalnikom, odličen način za sprostitev.

Planet Vau Planet TV Oddaja Planet Vau z novo voditeljico

Jure, ki je med drugim tudi velik ljubitelj angleške mode, je v tokratnem pogovoru razkril še, kdo je po njegovem mnenju najbolje oblečen moški na Zemlji. Odgovor, ki vas bo morda presenetil, najdete v zgornjem videoprispevku. 

Magazinska oddaja Planet Vau je na Planetu vsako soboto ob 18.30.

Exatlon Planet TV Tako gibčni so tekmovalci najbolj športne preizkušnje #video Planet Vau Planet TV Sanji Grohar je do voditeljskega mesta pomagalo tole #video Sanja Grohar Planet TV Sanja Grohar: Včasih se moram ustaviti in odložiti telefon  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin