SiolNET. Planet TV Planet Danes
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ni skrbi, dokler skrbimo; ni skrbi, dokler skrbiš.

0

termometer

Javna podjetja in Javni holding Ljubljana so obiskovalcem na letošnjem sejmu Narava - zdravje oktobra predstavili posebno virtualno izkušnjo s sporočilom: Ni skrbi, dokler skrbimo; ni skrbi, dokler skrbiš.

Sejem JHL | Foto:

Javni holding Ljubljana in javna podjetja Energetika Ljubljana, Snaga, Ljubljanski potniški promet, JP Vodovod-Kanalizacija, Žale ter Ljubljanska parkirišča in tržnice so predstavili novi virtualno-realni video z naslovom Ustvarjamo resničnost, ki je obiskovalcem sejma ponudil še ne videno in nedoživeto izkušnjo.

Video s 360-stopinjskim pogledom gledalcu ponuja posebno inovativno doživetje na ulicah resnične in neresnične Ljubljane. Z ogledom z VR-očali gledalec doživi virtualno izkušnjo kakovostnega bivalnega okolja, za katerega skrbijo tako javna podjetja in Javni holding Ljubljana kot tudi tisti, ki v njem živijo, delajo ali ga le obiščejo. Video gledalcem omogoča tudi doživeto izkušnjo neresničnega, neurejenega okolja, ki bi nas lahko obkrožal, če zanj nihče ne bi skrbel.

Namen virtualno-realnega videa je poudariti, da je kakovost bivalnega okolja skupna odgovornost, ki za ohranjanje zahteva sodelovanje vseh. S 360-stopinjskim videom in dodanimi poprodukcijskimi elementi ozaveščajo predvsem mlade, ki virtualno izkušnjo doživljajo zelo intenzivno. 

Sejem je obiskal tudi raper in zavedni Ljubljančan Zlatan Čordič - Zlatko, ki je mladim obiskovalcem na svojevrsten in zanimiv način predstavil vsebine javnih podjetij in Javnega holdinga Ljubljana in s tem podkrepil sporočilo: "Med Ljubljanico in soncem kot v pravljici živiš, ni skrbi, dokler skrbijo; ni skrbi, dokler skrbiš."

Sejem JHL | Foto:

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin